Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Premier league και 3-4 σύστημα.

Aston Villa - Arsenal
Ξεκινάμε από το Villa Park. Δεν πτοούμαι από την ήττα στη Πορτογαλία διότι ήρθε περίεργα. Ο Fabregas θα απουσιάσει για τους κανονιέρηδες. Σε 11 ματς στο Villa Park η  Arsenal έχει 5 νίκες και 6 ισοπαλίες. Είναι πολύ καλή στα εκτός έδρας παρόλο που δεν κάνει καλά ματς τελευταία. Η Villa έχει 1 νίκη και 3 ισοπαλίες σε 8 ματς. Προγνωστικό: νίκη της Arsenal.
  
Bolton - Blackpool

Στο Reebok Stadium έχουμε το derby του Lancashire. Αμφότεροι πηγαίνουν καλά με τον γηπεδούχο να είναι στην πρώτη 5άδα και τον φιλοξενούμενο να μην κινδυνεύει στην κατηγορία και στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν την Newcastel και την Wolves αντίστοιχα. Η Bolton σκοράρει ειδικά στο τελευταίο τέταρτο και ο Elmander έχει 8 γκολ. Η Blackpool έχει την χειρότερη άμυνα με 27 γκολ και γενικά το over στις αναμετρήσεις της είναι ρουτίνα. Προγνωστικό: νίκη της Bolton.
  
Stoke - Manchester City
 Britannia Stadium. H Stoke έχει ρέντα, θέλει την 4η σερί νίκη ενω στο προηγούμενο ματς έκανε το εντυπωσιακό 0-3 με την West Brom. Η City όμως βρήκε ρυθμό μετά το 4-1 επί της Fulham και νομίζω πως θα είναι στα φόρτε της σήμερα. Προγνωστικό: νίκη της City 

Newcastle - Chelsea
 St James' Park. Σε αυτό το ματς νομίζω οτι θα γίνει κακός χαμός. Η γηπεδούχος είναι ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Σε 10 ματς έχει 8 over. Οι μπλε μετά τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αναμετρήσεων θα κοιτάξουν να ξεσπάσουν. Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο. Προγνωστικό: over 2,5.   

Σύστημα 3-4 θα παίξουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India