Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: ΠΑΟΚ OVER

   Καλημέρα και σήμερα παιδιά, ξεκινάω άμεσα καθώς η πρώτη μου επιλογή είναι ο αγώνας ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ- ΦΙΤΕΣΕ, όπου θα επιλέξω το over 2,5 και  το over 3,5.
   Η επόμενη επιλογή μου είναι στην Ιταλία, είναι η νίκη της γηπεδούχου στον αγώνα ΙΝΤΕΡ-ΠΑΡΜΑ, επειδή η πρώτη,  αν και με Μπενίτεθ στον πάγκο έχει μεγάλη διαφορά από την ΠΑΡΜΑ και τον προτείνω διότι πιστεύω ότι η κλάση των παικτών θα πάρει το παιχνίδι και αξίζει ο συντελεστής στον αγώνα αυτό.
  Στον ελληνικό χώρο νομίζω ότι θα νικήσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ κυρίως λόγω έδρας, ανεβασμένης ψυχολογίας και  άμεσης ανάγκης βαθμού από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
   Στον αγώνα της β' εθνικής...
θα επιλέξω τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ για νίκη έναντι του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, αφού με την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει η απόδοση της ομάδας  και σαν δυναμικό πιστεύω ότι θα διεκδικήσει σοβαρά την είσοδο στα play off.
   Στην Αγγλία θα προτιμήσω το διπλό στον αγώνα ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ, γνωρίζοντας το ντεφορμάρισμα της δεύτερης, αλλά πιστεύω ότι 2 σερί ήττες είναι πολλές και ευελπιστώ στοξύπνημα του Ντρογκμπά γι'αυτό και τον προτείνω any time.
   Στη χώρα των ρολογιών 2 διπλά στους αγώνες ΞΑΜΑΞ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ και ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΖΥΡΙΧΗ.
διότι πιστεύω στην ανωτερότητα και των δύο καθώς ηΞΑΜΑΞ είναι μια μέτρια ομάδα ενώ η ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ έχει το μυαλό στα οικονομικά της.
   Η βασική μου επιλογή έρχεται από την Τούμπα και την νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και κυρίως το over στον αγώνα αυτό.
   Προβλέπω νίκη της ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ με την ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ θεωρώντας ότι είναι και πολύ καλή ομάδα αλλά και πολύ δυνατή έδρα.
   Θα κλείσω με δύο διπλά, πρώτο με αυτό του ΠΑΟ στην ΚΕΡΚΥΡΑ άνευ σχολίου και αυτό της ΓΚΡΕΜΙΟ στην έδρα της ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ, λόγω της αντίστροφης πορείας των ομάδων, με την πρώτη σε φουλ φόρμα για έξοδο στο limbertadores και τη δεύτερη να είναι στην ουσία υποβιβασμένη.
   Αυτά και καλό βόλι.
ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ- ΦΙΤΕΣΕ    over 2.5 (1-1)
ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ- ΦΙΤΕΣΕ    over 3.5 (1-1)
ΝΤΕΡ-ΠΑΡΜΑ   1 (5-2)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ    1 (1-0)
 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ    1 (1-2)
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ     2 (1-1)
ANY TIME NΤΡΟΓΚΜΠΑ
ΞΑΜΑΞ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ     2 (1-2)
ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΖΥΡΙΧΗ 2 (0-3)
ΠΑΟΚ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ     over (0-1)
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ      1 (0-1)
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ    1 (0-1)
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟ     2 (0-2)
ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ-ΓΚΡΕΜΙΟ    2 (Ο-3)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India