Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑEL F.C ARENA


Χαιρετώ την παρέα του betonia-stoiximatos! Από εδώ και περά θα τα λέμε τακτικά με θέματα κυρίως που αφορούν την ΑΕΛ. Παρόλο την προσπάθεια που θα γίνει να θυμάστε ότι τα σχόλια μου αλλά ελπίζω όχι και οι προβλέψεις μου θα μεταφέρουν το κλίμα που κυριαρχεί στην πόλη της Λάρισας και την όψη των πραγματων μέσα από λεπτά αλλά χρωματιστά (βυσσινί) γυαλιά.

Αυτή η εβδομάδα ήταν ένα μεγάλο σκωτσέζικο ντουζ για τους οπαδούς. Πρώτα μεγάλη χαρά, συγκίνηση, πορείες, εκδηλώσεις για τον χαιρετισμό στο Αλκαζάρ μετά η απόλυτη ξενέρα με την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο (δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου) και μετά η απόλυτη χαρά και ξανά ο ενθουσιασμός με τα εγκαίνια στο ΑEL F.C ARENA που σαν συναίσθημα δεν χωρά να περιγράφει σε αυτές τις γραμμές...

Νύχτα μαγική ονειρεμένη τα εγκαίνια και πραγματικά δεν θα μπω καν στην προσπάθεια να εξηγήσω τα συναισθήματα που με πλημυρίζουν, πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει και μάλιστα θα ναι σίγουρο ότι θα τα νιώσει και αυτός αν κάνει το κόπο να έρθει με τον ένα η τον άλλο τρόπο στο ΑEL F.C ARENA. Κάποια μέρα θα γράψω για την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου και πως θα μπορούσε να αποτελεί παράδειγμα για κάθε ομάδα μιας και έγινε με εγγυήσεις και κεφάλαια ιδιωτικά.

Το Σάββατο η ΑΕΛ αγωνίζεται στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους παίκτες του Γιάννη Παπακώστα. Η βαθμολογική θέση της ΑΕΛ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για νέες απώλειες μιας και η ομάδα παραμένει στα… χαμηλά της βαθμολογίας ενώ γενικά δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Συνήθως αυτά τα ματς καταλήγουν με πολλές χαμένες ευκαιρίες και under, τώρα από εκεί και περά θα πρότεινα X2 μιας και αν κάτι θα έπρεπε να έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές τις ΑΕΛ είναι ότι πρέπει να γίνουν αντάξιοι του γηπέδου τους.

5 σχόλια:

charalampos είπε...

καλως όρισες g.deduzo στη betonia-stoiximatos. To αλογάκι σούζα!

birdy είπε...

Καλώς ήρθες και εύχομαι επιτυχίες στο νέο στολίδι(εκτός του πρώτου αγώνα).

Unknown είπε...

Γεια σου g.deduzo και καλώς όρισες στη παρέα… λεπτά αλλά χρωματιστά (βυσσινί) γυαλιά... πολύ καλό φίλε ;-)

throw είπε...

πολυ καλος, παμε για μια καλυτερη συνεχεια με την ΑΕΛΑΡΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε g.deduzo νιώθω βαθύτατα συγκινημένος για το παραπάνω άρθρο..
Καλή αρχή και καλή συνέχεια εύχομα..
Δυνατά, αντικειμενικά, λαρισαϊκά, μα πάνω απ όλα αγγλικά...!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India