Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Θα συνεχίσει το σερί ?

 Ο ΠΑΟΚ αύριο στις 19:30 αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Τούμπα στην προσπάθεια του να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία και ν’ αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα. Με τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι η ομάδα παίρνει τη μια νίκη μετά την άλλη και έτσι υπάρχει η πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει και αύριο.
 Ο δικέφαλος του βορρά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αγωνιστεί με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις. Στις απουσίες του Λίνο, του Ίβιτς και του Σνάουτσερ έρχεται να προστεθεί και αυτή του Κοντρέρας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί και έτσι ο αρχηγός δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.
 Φέτος νομίζω ότι οι απουσίες των ομάδων είναι αρκετά σημαντικές... καθώς όλες σχεδόν στην προσπάθεια για μείωση του μπάτζετ έχουν στερηθεί το «βάθος». Αυτό συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο προπονητής να προσπαθήσει να βρει τους αντικαταστάτες και παράλληλα να διατηρήσει την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, παρόλο που υπάρχουν περιορισμένες επιλογές στο ρόστερ.
 Έτσι στα μπακ θα αγωνιστούν Μπουσαϊντί και Σακελαρίου, στο κέντρο η απουσία Ιβιτς διατηρεί βασικό τον Φωτάκη, ενώ τον αρχηγό θα αντικαταστήσει ο Μαλεζάς.
  Η ψυχολογία στην ομάδα είναι πλέον καλή και μένει να δούμε αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει το σερί νικών παρά της απουσίες, απέναντι σε μια καλή ομάδα με τους ίδιους στόχους με αυτόν, ώστε να κατέβει μετά στον Πειραιά και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω…  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India