Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ο Σολτάνι τους πιτσίλισε και τα μπεκ τους ξέπλυναν!

Ο Ηρακλής πέτυχε μια σπουδαία νίκη που την είχε ανάγκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο και συμπολίτη. Στο τοπικό ντέρμπι με τους κίτρινους ο Ηρακλής ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο και πιο αποφασισμένος για τη νίκη στο δεύτερο από τον αντίπαλό του. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο επιτέλους, σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες που σημειώνονταν αγωνιστική καθίζηση στην επανάληψη. Η άμυνα ήταν «γρανίτης» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μη επιτρέποντας τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν σε καμιά στιγμή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής έπαιξε από το ξεκίνημα ιδιαίτερα προσεχτικό παιχνίδι, αντιθέτως οι κίτρινοι δείξανε «λίγοι» για ένα τέτοιο τοπικό ντέρμπυ. Ο Σολτάνι...
 έδωσε για μια ακόμη φορά τη λύση με καταπληκτικό γκολ και συνάμα με λίγη δόση τύχης και φωνάζει πλέον στους διοικούντες για ανανέωση του συμβολαίου του.  

Προκειμένου να μην ξεσπάσει εμφύλιος στο ξενοδοχείο που κατέλυε η αποστολή τους, οι κίτρινοι προτίμησαν το ταξί για να φύγουν από το Καυτανζόγλειο προς τα σπίτια τους και όχι το πούλμαν της αποστολής τους που θα κατευθύνονταν στο ξενοδοχείο! Το νικηφόρο αποτέλεσμα ήρθε για τους κυανόλευκους ώστε να κλείσει την μικρή παρένθεση αρνητικών αποτελεσμάτων απέναντι στους κίτρινους που είχε ανοίξει τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος του Ηρακλή έδωσε μια ακόμη δυναμική παρουσία και δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να εμψυχώνει την ομάδα και σίγουρα πλέον στεναχωριέται που του απαγόρευσαν την κάθοδό του στο οακα το προσεχές Σάββατο.

Η ομάδα δείχνει ότι ανεβαίνει πλέον αγωνιστικά και με δυο-τρεις προσεχτικές και δυναμικές προσθήκες στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική, έτσι όπως την γνώριζε από παλιά όλη η Ελλάδα και έτσι όπως την επιθυμούν οι οπαδοί της. Το κλίμα φαίνεται να είναι περίφημο και όλοι στον Ηρακλή περιμένουν με αγωνία τον επόμενο αγώνα στο οακα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό του 71χρονου Γιάτσεκ Γκμόχ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India