Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στις νίκες επί των κίτρινων συμπολιτών θέλουν στον Ηρακλή

Τη Δευτέρα το απόγευμα οι φίλοι του Ηρακλή και γενικά του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο συμπολίτισσες ομάδες της Θεσσαλονίκης, σχεδόν ισοδύναμες φέτος, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα πλεονέκτημα λόγω έδρας. Ο τεχνικός των κυανόλευκων βλέπει αρκετούς ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στην αποστολή και μοναδική απουσία φαίνεται να είναι αυτή του Ιάπωνα άσσου Κομπαγιάσι που μένει εκτός πλάνων.

Μετά την ανοιχτή ενημέρωση του κόσμου του Ηρακλή...
 από την διοίκηση της ομάδας μεσοβδόμαδα στο Κατσάνειο φαίνεται πως επικρατεί ηρεμία στο στρατόπεδο των κυανόλευκων φιλάθλων. Το κλίμα στην ομάδα όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο του Ηρακλή Γιάννη Τάκη είναι πολύ καλό και όλοι περιμένουν μια νίκη την Δευτέρα επί των κίτρινων για να αποκατασταθεί και η αγωνιστική ηρεμία στην ομάδα.

Στο Καυτανζόγλειο στάδιο αναμένεται να συρρεύσουν περίπου είκοσι χιλιάδες φίλοι του Ηρακλή και να δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του δε φαίνεται να ξεχνούν τα πρωτοφανή εμπόδια που προέβαλε η συμπολίτισσα (!!!) ομάδα των κίτρινων όσον αφορά τη συμμετοχή των κυανόλευκων στα φετινά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Αναμένεται να υποστηρίξουν με ιδιαίτερη θέρμη και φωνή την ομάδα τους, χωρίς βέβαια ακρότητες. Όλοι ελπίζουν να δουν έναν διαφορετικό Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο σε σχέση με τις τελευταίες εντός έδρας εμφανίσεις που να έχει επιτέλους διάρκεια στην απόδοσή του.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα αποτελέσματα του Ηρακλή όταν υποδέχεται τους κίτρινους συμπολίτες είναι δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, επιτρέποντας τους να δημιουργήσουν μια μικρή παράδοση στο Καυτανζόγλειο. Σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια,  πιο πριν και για 25 χρόνια ο «γηραιός» είχε συνάψει μια πελατειακή σχέση με τους κίτρινους σημειώνοντας πάρα πολλές νίκες, ορισμένες εκ των οποίων με ευρύτατο σκορ. Επιθυμία λοιπόν όλου του κόσμου του Ηρακλή είναι τη Δευτέρα να ξυπνήσουν μνήμες προ πενταετίας και να δουν έναν Ηρακλή παθιασμένο και νικητή.

Υ.Γ. Το πρώτο ντέρμπι του Βίκτωρα για τη φετινή σεζόν, καθώς έχασε αυτό της πρώτης αγωνιστικής, προβλέπουμε να συνδυάζεται με το πρώτο φετινό του γκολ!

3 σχόλια:

charalampos είπε...

Ωραία φωτό sakisira!

KANTHAR0S είπε...

Καλά η φώτο τα σπάει. Που τη βρήκες ρε θηρίο;

sakisira είπε...

έχουμε κι εμείς τις πηγές μας Kanthare φίλε μου σαν bloggers που είμαστε! χαχαχαχαχααχαχ

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India