Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Με αποκλειστικό στόχο το διπλό στη Νέα Σμύρνη ο Ηρακλής

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής θα παίξει στο λεκανοπέδιο της Αττικής και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο των πολλών προβλημάτων φέτος που όμως προέρχεται από εντυπωσιακό και ανέλπιστο διπλό στην έδρα της Λάρισας.

Αυτή τη φορά ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα αφού θα λείψουν ο τιμωρημένος Σολτάνι και οι Ηλιάδης, Κομπαγιάσι που τέθηκαν εκτός μάχης και αποστολής. Ειδικά για τον Γιαπωνέζο ποδοσφαιριστή...
 φαίνεται πως οι φίλοι του Ηρακλή θα κάνουν πολύ καιρό να τον ξαναδούν… αν τον ξαναδούν να αγωνίζεται με τα κυανόλευκα! Ωστόσο, στη Νέα Σμύρνη ο Ηρακλής θα έχει μαζί του ένα μεγάλο όπλο του, καθώς θα έχει στο πλευρό του τη συμπαράσταση των οπαδών του από τη Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα.

Είναι ένα παιχνίδι σαφώς αμφίρροπο, στο οποίο όμως οι κυανόλευκοι θα πρέπει να κατέβουν με επιθετικούς προσανατολισμούς καθώς ο Πανιώνιος εμφανίζεται φέτος κάτω του μετρίου. Θεωρούμε πως ο Ηρακλής σε ένα ακόμη παιχνίδι θα προηγηθεί, αλλά οφείλει να καταφέρει να διαχειριστεί στη συνέχεια καλά το υπέρ του αποτέλεσμα ώστε να φτάσει στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη, κάτι που δεν κατάφερε στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με Ξάνθη και Παο στα οποία επίσης είχε προηγηθεί στο σκορ.

Με πιθανή νίκη ο Ηρακλής θα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του στη φετινή σεζόν, ενώ με διαφορετικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο πώς θα προκληθεί δυσφορία και μεγάλη μεταγραφολογία στο στρατόπεδό του. Ελπίζουμε πως η ομάδα θα δείξει το καλό πρόσωπο του πρώτου ημιώρου με τον Παο και θα καταφέρει να αποσπάσει το πολυπόθητο διπλό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India