Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Για να πανηγυρίσουν όλοι

  Όλοι ικανοποιημένοι παρουσιάζονται μετά τις τοπικές εκλογές στη χώρα και η εικόνα αυτή με βοήθησε να ξεκαθαρίσω τις σημερινές μου στοιχηματικές επιλογές.
 Θα επιλέξω για σήμερα Δευτέρα τρεις ισοπαλίες στην προσπάθεια μου για μια καλή απόδοση, καθώς οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες.   
 Από το δικό μας πρωτάθλημα θα επιλέξω το παιχνίδι της Καβάλας με τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι του Άρη με την Λάρισα. Οι θεσσαλονικείς προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, αλλά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και θα  είναι σίγουρα κουρασμένοι, ενώ και οι δυο δεν συνηθίζουν τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις. Από την άλλη... φιλόδοξες και με δυνατότητες η Καβάλα και η Λάρισα θέλουν να πάρουν οτιδήποτε θετικό.
 Το τρίτο παιχνίδι θα είναι το Ισπανικό ντέρμπι μεταξύ Σεβίλλης και Βαλένθιας. Ανοιχτό σε όλα τ’ αποτελέσματα… επιλέγω το μεγαλύτερο σε απόδοση και κατά τη γνώμη μου πιο πιθανό σημείο.

Σύστημα δυάδες – Τριάδα  
Kavala - PAOK Saloniki   X   (3,00)   0-1
Sevilla     - Valencia   X   (3,30)   2-0
Aris Saloniki - Larisa   X   (3,45)
   1-1


Ευτυχώς έχει μπάλα σήμερα και δεν θ’ ακούσω τίποτα άλλο για εκλογές…
Καλή τύχη !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India