Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Νικήσαμε τον πρώτο… πάμε για πρωτάθλημα

 Πάμε για πρωτάθλημα λένε στις δηλώσεις τους οι παίκτες της ΑΕΚ μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού. Αφού νικήσαμε τον πρώτο… πάμε για πρωτάθλημα… ωραία λογική !!!
 Η ΑΕΚ πράγματι ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη, αλλά αυτό δεν την κάνει αυτόματα και διεκδικητή του τίτλου. Για να μπορώ να το ισχυριστώ αυτό, θα πρέπει να διαγράψω όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε. Πήρε ένα παιχνίδι που ήθελε πολύ, απέναντι σ’ ένα πολύ κακό Ολυμπιακό και γλίτωσε τα χειρότερα… Μέχρι εκεί.
 Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει ο Αδαμίδης και η επαφές συνεχίζονται με την πολιτεία για το σχέδιο αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει… αλλά η προσφυγιά κάποτε πρέπει να τελειώσει στην Ένωση.
 Ο Μανόλο ζητάει παίκτες το Δεκέμβρη γιατί θεωρεί το ρόστερ μικρό, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα που ονειρεύονται οι φίλοι της ομάδας.
 Περιμένω μ’ ενδιαφέρον να δω την ενίσχυση της ΑΕΚ γιατί πραγματικά το πρωτάθλημα χρειάζεται μια δυνατή ΑΕΚ.
 Τώρα ακολουθεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Κροατία με την Χάιντουκ και η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη ώστε να έχει σοβαρές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πολλά θα εξαρτηθούν και απ’ το άλλο παιχνίδι, αλλά όπως και να χει η ΑΕΚ πρέπει να παίξει για τη νίκη, γιατί σίγουρα οι αντίπαλοι θα κάνουν το ίδιο με πολύ πάθος. Η Χάιντουκ σκοράρει συνήθως στο γήπεδο της, οπότε πρέπει να το κάνει και η ΑΕΚ αν θέλει να ελπίζει για κάτι θετικό. Δύσκολο παιχνίδι για την Ένωση που μετά το πρωτάθλημα, θέλει να διεκδικήσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
 Για να δούμε θα μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι, σε μια φάση που ο προπονητής μιλά για πρόβλημα κόπωσης και η ομάδα παρουσιάζεται πολύ κακή στα εκτός έδρα παιχνίδια της ???

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India