Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: ΑΡΣΕΝΑΛ

   Χαιρετώ την παρέα και ξεκινάω λέγοντας ότι, σήμερα η αγωνιστική ημέρα μου αρέσει αρκετά.
   Θα αρχίσω από τον αγώνα  ΡΟΜΑ- ΜΠΑΓΕΡΝ όπου θα πάω με τον άσσο καθώς με πείθει η αγωνιστική άνοδος της γηπεδούχου σε συνδιασμό με τις απουσίες και την βαθμολογική αδιαφορία της φιλοξενούμενης. Στον ίδιο θεσμό και στον αγώνα  ΟΣΕΡ-ΜΙΛΑΝ  η ζυγαριά μου θα γύρει προς την ΜΙΛΑΝ λόγω της βαριάς φανέλας και της ικανότητας αυτής της ομάδας να παίρνει αποτελέσματα από ομάδες επιπέδου ΟΣΕΡ παρόλο που η τελευταία είναι σε αγωνιστική άνοδο.
     Ένα άλλο σημείο που θα είναι στις επιλογές μου θα είναι το διπλό στον αγώνα ΜΠΡΑΓΚΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ διότι νομίζω ότι η ομάδα του Λονδίνου απλά είναι καναδυό κλάσεις ανώτερη, και θα κλείσω με το champions league με το over στον αγώνα ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΚΛΟΥΖ καθώς πιστεύω ότι η ανάγκη για νίκη θα ανοίξει το παιχνίδι.
    Θα αλλάξω κατηγορία και θα μεταφερθώ στην Αγγλία για να στηρίξω τρεις επίλογες.....
Πρώτα το over στον αγώνα της ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ διότι η φόρμα και οι άμυνες είναι αέρα πατέρα, μετά το διπλό στην αναμέτρηση ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΛΕΙΤΟΝ καθώς η πρώτη έχει σοβαρή απουσία του στράικερ της και η δεύτερη σκοράρει κατά ριπάς (δυστηχώς για μας τρώει και πολλά )και θα κλείσω με την νίκη της γηπέδουχου στον αγώνα ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΠΡΑΙΤΟΝ καθώς νομίζω ότι στην παρούσα φάση η γηπεδούχος είναι καλύτερη.
ΡΟΜΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ                           1
ΟΣΕΡ-ΜΙΛΑΝ                                  2
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ                    2
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΚΛΟΥΖ                    OVER
ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ  OVER
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΛΕΙΤΟΝ                 2
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΠΡΑΙΤΟΝ     1
Καλή μας επιτυχία μάγκες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India