Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Με αισιοδοξία στο οακα... γιατί είναι ΗΡΑΚΛΗΣ!

Ανεβασμένος βαθμολογικά και ψυχολογικά ο Ηρακλής έχει να δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο οακα, ο οποίος προέρχεται από γκέλα στην έδρα του με τη Λάρισα και από αλλαγή προπονητή. Ο «γηραιός» κατεβαίνει πάνοπλος αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά από πολύ καιρό έχει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ετοιμοπόλεμους, πλην του Βέλιου που έμεινε εκτός αποστολής (αγωνίστηκε σε δύο φιλικά μεσοβδόμαδα με την εθνική ελπίδων!!!).

Το μεγάλο ντεζαβαντάζ για τον Ηρακλή είναι ότι θα αγωνιστεί χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου του καθώς η αστυνομία...
 απαγόρεψε την μετακίνησή τους στο οακα. Έτσι για λόγους που μόνο η αστυνομία γνωρίζει απέτρεψε μια πολύ δυναμική εκδρομή των κυανόλευκων οπαδών που θα παρευρίσκονταν πιο μαζικά από κάθε άλλη χρονιά στο οακα.

Ωστόσο, είναι φανερό ότι η ομάδα θα βγει να αγωνιστεί στο γήπεδο με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα όπως είναι η νίκη. Με προσεχτικό παιχνίδι στα μετόπισθεν και σωστή διαχείριση του κέντρου υπάρχει η πίστη ότι ο Ηρακλής μπορεί να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα… εκτός εάν άλλοι παράγοντες αποφασίσουν να καθορίσουν την έκβαση του αγώνα όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τέτοια ματς.

 Αν τον αφήσουν μπορεί να το καταφέρει… γιατί στο κάτω κάτω είναι και Ηρακλής όπως πολύ σωστά επισήμανε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός των κυανόλευκων την Πέμπτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India