Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Δυστυχώς χάσαμε.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό (και) απόψε, λίγο-πολύ αναμενόμενη, από την Μπαρτσελόνα με 0-3. Οι καταλανοί με όλα τους τα αστέρια, έκαναν αυτό που ξέρουν καλά, να κυκλοφορούν την μπάλα συνεχώς και μόλις έβρισκαν το κενό στην πράσινη άμυνα, σκόραραν.
Λίγα πράγματα μπορούμε να σχολιάσουμε για το ματς. Η κατοχή μπάλας ήταν πάλι, όπως και στον αγώνα στην Ισπανία, συντριπτικά υπέρ της Μπαρτσελόνας, αν και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις και σε αρκετές περιπτώσεις να το πετυχαίνει. Ίσως κομβικής σημασίας το τετ-α-τετ που χάθηκε από τον Σισέ, λίγο πριν το 0-1. Από την στιγμή που η...
 Μπαρτσελόνα προηγήθηκε, ο Παναθηναϊκός έγινε λιγότερο απειλητικός. Πολύ καλό παιχνίδι από τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έτρεξε-μάρκαρε-δημιούργησε φάσεις. Ο Τζόρβας έκανε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις, αλλά δυστυχώς αυτές δεν έφτασαν.
Ο Παναθηναϊκός είχε νέο προπονητή στον πάγκο, τον Φερέιρα, ο οποίος δεν άλλαξε πολλά πράγματα απόψε, αλλά σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε με καλό βιογραφικό και όλοι περιμένουμε να δούμε πόσο μπορεί να βοηθήσει.
Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟ στο Τσάμπιονς Λιγκ, που μένει τέταρτος στον όμιλο. Οι πράσινοι έχουν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και την τελευταία αγωνιστική πάνε στην Κοπεγχάγη. Ίσως εκεί έρθει η νίκη, για να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις.

ΥΓ. Θα χαιρόμουν πολύ (κακία), αν τραυματιζόταν κάποιος από τους βασικούς της Μπάρτσα και έλειπε από το Ελ Κλάσικο απέναντι στην Ρεάλ το ΣΚ. Για να μάθει ο Γκουαρντιόλα, ότι όταν δεν χρειάζεσαι τους βαθμούς, προστατεύεις τα αστέρια σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India