Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Με τρέλα και κορδέλα… (TAMEIO)

 Από το δικό μας πρωτάθλημα το παιχνίδι της Ξάνθης με τα Σέρρας δεν το ακουμπάω… Για τα άλλα δυο παιχνίδια θα επιλέξω το σημείο της ισοπαλίας…   
 Στο Βόλο η ισοπαλία μου φαίνεται το πιο πιθανό αποτέλεσμα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αστέρα. Οι δυο ομάδες δείχνουν φέτος να χάνουν δύσκολα, αν εξαιρέσουμε τις δυο συνεχόμενες ήττες του Αστέρα στην έδρα του. Εκεί φαίνεται κάποιο πρόβλημα αλλά εκτός παίζει καλύτερα. Θετικό αποτέλεσμα και για τους δυο ο βαθμός…
 Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή θα επιλέξω την ισοπαλία κυρίως λόγω απόδοσης. Ο Ηρακλής την ισοπαλία την έχει στο τσεπάκι φέτος και από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν βάζει εύκολα γκολ σε κλειστές άμυνες. Ο άσσος δεν είναι για 1,20… Το ρίσκο αξίζει στο 5,20…
 Από την Γαλλία βλέπω πολύ πιθανό τον άσσο της Παρί απέναντι στην Καέν. Η μια έχει στόχο το πρωτάθλημα και η άλλη τελευταία τρωει τα γκολ με το τσουβάλι… Πολύ πιθανή βλέπω την ισοπαλία στο παιχνίδι της Σοσό με την Λοριάν, γιατί πιστεύω ότι δύσκολα θα επιβληθεί κάποια ομάδα.
 Από την Αγγλία θα επιλέξω την νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και με την σημερινή της αντίπαλο πιστεύω ότι μπορεί.
 Από Ιταλία η επόμενη ισοπαλία στο παιχνίδι της Ρόμα με την Ουντινέζε. Δεν με πείθει η Ρόμα ακόμη και η Ουντινέζε μπορεί να κάνει τη ζημιά.
 Στην Γερμανία πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να χάσει τους πρώτους της βαθμούς εκτός έδρας η Ντόρτμουντ μέσα στην Φράιμπουργκ. Πόσο θα πάει αυτό ? Με καλή παράδοση η ισοπαλία.
 Τέλος στην προσπάθεια μου για να βρω διπλό σήμερα κατέληξα στο Βέλγιο και την εκτός έδρας νίκη της Γκενκ απέναντι στην πολύ κακή Σαρλερουά.

Τριάδα με απόδοση 3,60…  TAMEIO
Paris S.G. - Caen   1   (1,50)   2-1
Liverpool - West Ham U.   1   (1,50)   3-0
Charleroi - Racing Genk   2   (1,60)   1-3


Δυάδα με απόδοση 16,12…
Olymp. Volou - Asteras Tripolis   X   (3,10)   1-1
Panathinaikos - Iraklis Saloniki   X   (5,20)   4-2


Σύστημα Δυάδες – Τριάδα με απόδοση 37,29…
Sochaux - Lorient   X   (3,05)   2-0
AS Roma - Udinese   X   (3,35)   2-0
Freiburg - Borussia Dortmund   X   (3,65)   1-2


Αυτές λοιπόν είναι η επιλογές μου για σήμερα. Μια τριάδα τα σιγουράκια, μια δυάδα τα ελληνικά και ένα σύστημα 2-3 με τρεις ισοπαλίες.
Καλή τύχη…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India