Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δε μπορώ μανούλαμ, δε μπορώ...

Αχ σύρε να φέρεις προπονητή στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι ο Πατέρας τελικά κάνει για πρόεδρος. Έχω εντυπωσιαστεί από το ρεπερτόριο των διεξοδικών του κινήσεων. Είναι δημοκράτης, είναι άπλας, είναι large...και δεν ξεχνάει τους φίλους του. Φίλος ο Νίκος...φίλος και ο Γιάτσεκ. Με κίνηση ματ και σωστό timing θα κάνει το κόλπο γκρόσο! Περίμενε σε λέω! 

Αχ σύρε να φέρεις προπονητή και στον ΠΑΟΚ. Τα είπε ο betonias στο άρθρο του.

Αχ σύρε να φέρεις επιθετικό. Όταν ο δάσκαλος δίδασκε το γκολ...
 οι αρειανοί κάνανε κοπάνα. Μάτι πρέπει να είναι ή μάλλον κούραση ή καλύτερα ψυχολογία. Ο Έκτορας εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά 30 ματς μετά και μια προετοιμασία, η ομάδα ακόμη δεν έχει αποτέλεσμα. Τα μαγνητικά πεδία θα φταίνε. 

Αχ σύρε να φέρεις το γιατρό. Προσέξτε φέτος τι γίνεται. Οι Σέρρες κάνουν 2 τρελές νίκες από το πουθενά, ανεβαίνουν στην βαθμολογία (παραλίγο να είναι στην πεντάδα) κάνουν και μία ισοπαλία χθες και απο τελευταίοι...αρχηγοί. Ε, γιατί απορείς? Μπάλα είναι...
Η Τρίπολη τα ίδια, η Κέρκυρα τα ίδια, ο Ατρόμητος θα κάνει και 2 νική στα καπάκια και... κάντε όλοι κύκλο.

Αχ συρέ να φέρεις τον δικαστικό γιατί ότι να 'ναι γίνεται. Μας έχουν οι της ουέφα στα χάι χούι!
Κανένα σοβαρό ξένο μέσο δεν ασχολείται με το ελληνικό πρωτάθλημα. Ας γελάσω, δεν ξέρουν τι χάνουν οι μπουνταλάδες. Πάμε στοίχημα...την συμφωνία παίζουμε, όχι τον αγώνα.

Αχ σύρε να φέρεις τον Ντούσαν πίσω. Έμαθα οτι η προπονητική άδεια του Ντούσαν δεν του επιτρέπει να κοουτσάρει ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ρε πρίγκιπα αφού δεν σου πάει το έξω. Come back Ντούσαν come back! Α τώρα που θυμήθηκα στον ΠΑΟ δούλεψες?

Αχ σύρε να φέρεις την Πετρούλα να λέει τον καιρό γιατί όποτε βρέχει ο Ολυμπιακός παίρνει ρεπό.

Σου-τιέν! (Έκλεισα)   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India