Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Super league: 7η αγωνιστική-2η πράξη

Μετά τις 3 χθεσινές ισοπαλίες πάμε να δούμε τις σημερινές αναμετρήσεις.


16:00 Καβάλα - Εργοτέλης
Για την Καβάλα θα διαβάσετε την ανάλυση του τοπικού συντάκτη Άγγελου εδώ. Ο "Τέλης" μετά το 2πλό στην Ν. Σμύρνη πάει χωρίς τον Μούντιμιρ αλλά με σοβαρότητα να αντιμετωπίσει την Καβάλα. Το ματς μπορεί να είναι σαν τα 3 χθεσινά. Κοινοκτημοσύνη βαθμών! 


16:00 Πανσερραϊκός - Κέρκυρα
Οι νεοφώτιστοι συγκρούονται. Τα λιοντάρια θέλουν την νίκη. Ο "Κοκό" δηλώνει...
 πίστη στη νίκη αφού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αφού παρατηρεί μία άνοδο στις τελευταίες εμφανίσεις. Βέβαια το γκολ υπέρ το έπιασε το ΔΝΤ ενώ το γκολ κατά, γράφει πάντα. Οι Φαίακες είναι σοβαροί. Όλα τα ματς είναι εκτός για αυτούς αφού και τα εντός τα παίζουν στην Πάτρα. Ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα. Ο Τενές δεν έχει προβλήματα. Πόσα Χ θα βγουν αυτή την αγωνιστική?
 
18:15 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
Ο ΠΑΟΚ...προβλήματα. Ο Πανιώνιος...προβλήματα. Αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά...διοικητικά, όλα στο πορτοκοραλοκόκκινο. Ο Στόρε νομίζω ότι σήμερα θα τελειώσει διότι δεν βλέπω πως μπορεί να πάρει κάτι καλό έστω και αν έχει αντιμέτωπο αυτόν τον "υπηρεσιακό" ΠΑΟΚ. Αν πάντως γίνει η στραβή θα τελειώσουν πολλοί και στον δικέφαλο. Άμφίβολος ο Βιεϊρίνια, έξω ο Βαζ Τε για τους "αλλαγμένους" πάνθηρες. 


20:30 Ολυμπιακός - Άρης
Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τον δουλεμένο Άρη στο στάδιο Καραϊσκάκη. Χωρίς Πάντελιτς και Ουρτάδο αλλά με πλειάδα επιλογών ο Βαλβέρδε θέλει τη νίκη για να παραμείνει πρωτοπόρος. Ο Κούπερ, με Πρίττα στη διάθεση του, θα κάνει πάλι rotation και θα παρατάξει 11άδα με εκπλήξεις. Ο φιλοξενούμενος δεν έχει να χάσει και τίποτα ενώ ο γηπεδούχος δείχνει σε φόρμα. Το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στην τακτική που θα καταστρατηγήσουν οι δύο προπονητές. 


21:00 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Φινάλε με ντέρμπι. Η ΑΕΚ είναι ικανή για όλα... ομάδα απρόβλεπτη! Ο ΠΑΟ δεν παίζει στο maximun των δυνατοτήτων του. Σκόκο και Γκοβού έξω! Ο Χιμενέθ αφού δεν μπορεί να περάσει κάτι σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα κάνει έκκληση στην καρδία και το πάθος των παιχτών. Ο Νιόπλιας από την άλλη δηλώνει "Ξέρω ποιοι είστε, αλλά πρέπει να το δείξετε στο γήπεδο" στους παίχτες του. Το ίδιο φοβισμένοι μου φαίνονται και οι δύο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India