Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Super league: Αγωνιστική 6η-πράξη 1η.

Επιστρέφουμε από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλήματος με τρία ματς να διεξάγονται το Σάββατο και και πέντε την Κυριακή. Το ενδιαφέρον μονοπωλείται από τα ματς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ του Σαββάτου και ΑΡΗΣ-ΑΕΚ την Κυριακή. Πάμε όμως να δούμε τα ματς του πρώτης μέρας ένα-ένα.

Αύριο στις 17:15 ανοίγει η αγωνιστική στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Εργοτέλη. Ο Στόρε θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του πλην του Κοντόε με τους διεθνείς να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα για ξεκούραση. Εγκαταστάθηκε και το VisTrack ...

στο γήπεδο που είναι ένα σύστημα καταγραφής και ανάλυσης της κίνησης των παικτών σε πραγματικό χρόνο.  Πιο συγκεκριμένα, έχει τη δυνατότητα να καταγράφει και να αποθηκεύει την ακριβή θέση και ταχύτητα κάθε παίκτη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αλλά και να αναλύει τα δεδομένα παρουσιάζοντας χρήσιμα αποτελέσματα για την προπονητική ομάδα. Μπράβο στην πλατεία! Οι Κρητικοί δεν έχουν και αυτοί ιδιαίτερα προβλήματα αφού ενσωματώθηκε ο Βερπακάφσκις. Ο Καραγεωργίου προετοίμασε την ομάδα του για το διπλό αφού πιστεύει ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Γιατί όχι? Ο betonias μάλλον θα διαφωνεί.

Στις 17:30 ακολουθούν το Ξάνθη -ΟΣΦΠ και το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Οι Ξανθιώτες χαμογελούν αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών ενώ οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τον Ουρτάδο. Το ματς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας κάτοπιν ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ξάνθης για μη διάθεση εισιτηρίων. Να θυμήσω οτι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός πέρασε, δύσκολα μεν αλλά, με τους 3 βαθμούς από τα Πηγάδια αλλά τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στιγμάτισαν τις αναμετρήσεις. Το ματς δύσκολα θα ξεφύγει από το 2πλό.

Για το ντέρμπι τώρα.Ο betonias έκανε την ανάλυση του εδώ. Από το 2001 ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει τον ΠΑΟ στην Αθήνα. Από τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Λίνο με τον Μπουσαϊντί αμφίβολο. Ο κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων είναι η κρίση, αγωνιστική και μη, που διανύουν και οι δύο. Δύσκολο το ματς και η νίκη θα είναι βάλσαμο και για τους δύο αφού θα κλείσει μερικά στόμα. Η ήττα θα δρομολογήσει περαιτέρω εξελίξεις αμφοτέρων περιπτώσεων. Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Για το αυτό ντέρμπι θα έχουμε πιθανώς και άλλα άρθρα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India