Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ανάλυση του Milan-Juventus.

Αυτό το ματς πάντα με ενδιέφερε. Είναι ντέρμπι άλλης εποχής. Μπορεί αμφότεροι να μην μεσουρανούνε σήμερα καθώς χάσανε την αίγλη του παρελθόντος, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου το κύρος του ντέρμπι.

Αύριο λοιπόν 21:45 στο Giuseppe Meazza του Μιλάνου : Rossoneri vs Vecchia Signora.

Η Milan  είναι 2η στην κατηγορία και έρχεται από έκτος έδρας νίκη επί της Napoli. H Juve που σκοράρει δύσκολα (έχει την επιθετική της γραμμή τραυματισμένη) είναι 5η και έρχεται από ισοπαλία με την Bologna. To παιχνίδι θα είναι...

 κέντρου, σκληρό και με πολλές μονομαχίες. Από την μια Pirlo, Gattuso, Seedorf και από την άλλη Pepe, Melo, Marchisio.

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν μάλλον ψηλές άμυνες καθώς Del Piero και Quagliarella δεν έχουν την ταχύτητα και με τον Κrasic απών, οι αντεπιθέσεις τους δεν θα είναι φαρμάκι. Από την άλλη και οι δύο έχουν μέτρια αμυντικά δίδυμα και αδυνατούν στα στημένα. Ο Robinho και ο Pato νομίζω οτι θα κάνουν ζημιά στους φιλοξενούμενους καθώς υπερτερούν σε ταχύτητα και φαντασία.

Ο φιλοξενούμενος, έχοντας σπουδαίους κόφτες στη διάθεση του, θα πρεσσάρει ασφυκτικά τον Pirlo καθώς από τα πόδια του περνάει όλο το παιχνίδι της Milan και νομίζω οτι θα παίξουν man to man τον Ibrahimovic που είναι η αιχμή του δόρατος και σε τρομερή φόρμα.

Η Μιλανέζοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση αλλά... μιλάμε για το κλασσικότερο ντέρμπι της Ιταλίας. 
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India