Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΛ + νέο γήπεδο= γκρίνιας εγκώμιον?

Λίγο πριν το κατώφλι της 6ης αγωνιστικής, και εκμεταλλευόμενοι την διακοπή της super league λόγω υποχρεώσεων του εθνικού συγκροτήματος, κάνουμε έναν απολογισμό για την εως τώρα πορεία της ΑΕΛ. Ο τίτλος του αρθρού καταδεικνύει το άλυτο των αγωνιστικών, και όχι μόνο, εξισώσεων που προκύπτουν στις τάξεις των βυσσινί. Τα γεγονότα στην ομάδα του κάμπου τρέχουν και μόνο ευχάριστα δεν είναι, με συνεντεύξεις τύπου, παραπτώματα και άτυχα αποτελέσματα να αμαυρώνουν την φιλόδοξη φετινή προσπάθεια των Θεσσαλών...

Αγωνιστικά η ΑΕΛ μετά από 5 ματς βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής συγκεντρώνοντας συνολικά 5 βαθμούς. Αναλυτικά έχει μία νίκη εντός με Ατρόμητο και δύο ισοπαλίες με Καβάλα και Κέρκυρα, ενώ όποτε αγωνίστηκε φιλοξενούμενη γνώρισε την ήττα από Ηρακλή και Σέρρες, αντίστοιχα. Απολογισμός γκολ 2:3. Κακό ξεκίνημα!

Συνέπεια ή απόρροια των παραπάνω είναι το κακό κλίμα πάνω από την ομάδα. Τι να πρωτοαναφέρω? Τα πειθαρχικά παραπτώματα του Μετιν, του Μπλάζεκ και του Ιγκλέσιας, τις δηλώσεις Πουρί στον Εσθονικό τύπο περί ατολμίας Παπακώστα αναφορικά με την κατάρτιση 11αδας, τους διαδοχικούς τραυματισμούς Βελάσκο, Κανόμπιο, Βιέρα και Βενετίδη. Πρόσθεσε την διάθεση παραίτησης του προπονητή και την στήριξη του από τον Πηλαδάκη με σχετικές δηλώσεις αλλά και την συνέντευξη τύπου του Νταμπίζα που αναφέρει τα αυτονόητα, οτί δηλαδή η ομάδα είναι σοβαρή και δεν πρόκειται για Κωλοπετινίτσα. Πρόσθεσε και τους πυροβολισμούς του τοπικού τύπου και άθροισε για να καταλάβεις τι γίνεται! 

Μία νέα ομάδα με budget 6,5 εκατ € θέλει χρόνο να γίνει σύνολο. Τα λεφτά δεν εξασφαλίζουν τίποτα άμεσα. Δημιουργήθηκαν υψηλές προσδοκίες με παίχτες και νέο γήπεδο που θα ασχοληθούμε παρακάτω. Η ομάδα εξακολουθώ να πιστεύω οτι θα πρωταγωνιστήσει, μπορεί όχι φέτος αλλά το μέλλον της χαμογελάει. Κατανοώ τη δίψα του κόσμου για αναγνώριση και καταξίωση αλλά πρέπει να πιστώσουν την ομάδα.  

Εξωαγωνιστικά έχουμε τον Πηλαδάκη να διαμαρτύρεται στον Πιλάβιο δικαίως για την διαιτησία αλλά η συνολική εικόνα της ομάδας του το κάνει να φαίνεται άκυρο. Το γήπεδο των 16.000 θέσεων με κόστος 41 εκατ € καθυστερεί από την κρατική γραφειοκρατία 6,5 χρόνια και οι επενδυτές μετανιώνουν για εξέλιξη της υπόθεσης. Το όλο θέμα έχει και αγωνιστικές επιπτώσεις με τους ποδοσφαιριστές να αδημονούν για το νέο γήπεδο και την απαρχή μίας νέας εποχής.

Φίλε Λαρισαίε με τόση γκρίνια...καφέ και εφημερίδα στην Ταχυδρομείου δεν βοηθάς. Θα πας καλά... κάνε υπομονή. Ρίξε τους τόνους.  

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγχώθηκαν οι Λαρισαίοι… Πρέπει να μάθουν να λειτουργούν και υπό πίεση αν θέλουν να πρωταγωνιστούν… ;-p

Ανώνυμος είπε...

το υπό πίεση...τα λέει όλα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India