Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Νικάει ο Ηρακλής τον Πανσερραϊκό του τέως

Στον Ηρακλή ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον Πανσερραϊκό του τέως προέδρου των κυανόλευκων. Αγωνιστικά προβλήματα εντοπίζονται στα πρόσωπα των Ηλιάδη, Παπαστεριανού που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και Γκαρσία που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Η πιο γρήγορη από τις προσδοκίες όλων αποθεραπεία του Ιάπωνα άσσου Κομπαγιάσι προσφέρει ακόμη ένα όπλο στον τεχνικό του Ηρακλή, Μαρίνο Ουζουνίδη.


Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρευρεθεί στις εξέδρες του Καυτανζογλείου σταδίου. Από την μια το μεγάλο χρονικό διάστημα...
 των τριών εβδομάδων που έχει να αγωνιστεί ο Ηρακλής στην έδρα του και από την άλλη ο αλησμόνητος τέως πρόεδρος του Ηρακλή και νυν αφεντικό του Πανσερραϊκού, αναμένεται να αποτελέσουν τις αφορμές ώστε ο κυανόλευκος λαός να παρευρεθεί μαζικά στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί με θέρμη στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο αγώνας κρίνεται κομβικής σημασίας, αφού σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών ο Ηρακλής θα παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα κοιτάζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη φετινή σεζόν. Ο Ηρακλής όπως τόνισε και ο τεχνικός των κυανόλευκων πρέπει να πιέσει από το ξεκίνημα τον αντίπαλο και να επιβληθεί στον χώρο του κέντρου ώστε να φτάσει στη σημαντικότατη νίκη. Ο αγωνιστικός χώρος αναμένεται να είναι βαρύς καθώς έχει μαζέψει αρκετό νερό σε ορισμένα σημεία λόγω της καταρρακτώδους βροχής και να δυσκολέψει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Η νίκη όμως είναι επιβεβλημένη για την ομάδα του Ηρακλή.


από sakisira

ΥΓ: Από την ομάδα των Σερρών θα απουσιάσει ο ηγέτης Τάντιτς που εννοιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή.

1 σχόλια:

charalampos είπε...

@sakisira: "στεγνό" 2-0

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India