Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ανάλυση του αγώνα Ιταλία-Σερβία.

Θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι Ιταλίας-Σερβίας που κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:50 στο γήπεδο Luigi Ferraris της Γένοβας.
Η Ιταλία είναι πρώτη στον όμιλο με 7 βαθμούς σε 3 αγώνες έχοντας κάνει 2 νίκες (εκτός με Εσθονία και εντός με Φερόες) και μία λευκή ισοπαλία στο τελευταίο ματς με τη Β. Ιρλαδία στο Belfast.

Από την άλλη η Σερβία 4η στον όμιλο με μία νίκη στην πρεμιέρα με...

 Φερόες εκτός, ισοπαλία 1-1 με Β. Ιρλανδία εντός και ήττα 1-3 από Εσθονία πάλι εντός, στην πρεμιέρα μάλιστα του νέου προπονητή της Vladimir Petrovic.O Petrovic δεν είναι και κανένας μεγάλος προπονητής αφού η καλύτερη ομάδα που δούλεψε ήταν ο Ερυθρός Αστέρας και εθνική Κίνας.

Είναι πιθανό ο Prandelli να ξεκινήσει μπροστά το επιθετικό δίδυμο της τοπικής Σαμπτόρια Cassano και Pazzini για δύο λόγους: πρώτον επειδή γνωρίζονται πολύ καλά και απέναντί τους θα έχουν τον ντεφορμέ Lukovic που δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον τερματοφύλακα Stojkovic πολύ καλά εξού και το αυτογκόλ με την Εσθονία. Δεύτερον γιατί είναι τοπικοί. Η Ιταλία σε πολλά ματς δεν είχε την στήριξη του κόσμου. Για αυτό και επιλέχτηκε αυτό το γήπεδο που είναι σαν καζάνι και οι φίλαθλοι είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Το Marassi όπως αλλιώς ονομάζεται το στάδιο είναι έδρα με τα όλα του. Σαν κρυφό κυνηγό μπορεί να δούμε τον Borriello. Ο De Rossi ( πρώτος σκόρερ της Ιταλίας με 4 γκολ) νομίζω οτι είναι τραυματίας και δεν θα παίξει.

Στην Σερβία υπάρχει γκρίνια μετά το κακό αποτέλεσμα με την Εσθονία και έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή. Το κλειδί της τακτικής τους είναι ο μπουκαδόρος Krasic που αγωνίζεται στην Γιούβε. Αν μπορέσει να κάνει παιχνίδι, οι Ιταλοί αμυντικοί και κυρίως ο Criscito θα έχουν πρόβλημα. Ο τελευταίος κάνει και κάτι κατεβασιές που στο συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να τις ξεχάσει. Αιχμή του δόρατος είναι ο γίγαντας Zigic που στις αντεπιθέσεις με μακρινές μπαλιές μπορεί να σπάει με το κεφάλι την μπάλα και να αποτελέσει κίνδυνο στα στημένα. Νομίζω ότι ο Nemajna θα απουσιάσει. Να επισημάνω οτι στην ήττα από την Εσθονία το πρόβλημα ήταν η μεγάλη απόσταση ανάμεσα στην άμυνα και το κέντρο.

Το προγνωστικό μου: αν η Ιταλία κάνει γρήγορο γκολ οι Σέρβοι θα καταρρεύσουν. Το ματς γέρνει στον άσσο αλλά οι Σέρβοι είναι Σέρβοι, οι Ιταλοί δεν είναι οι γνωστοί Ιταλοί και το Χ σαν έκπληξη μου κλείνει το μάτι!    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India