Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Επιστροφή στο παρελθόν


Πονάνε τα μυαλά μου μ’ αυτά που διαβάζω και ακούω για τον ΠΑΟΚ.
Από τους αντιπάλους το καταλαβαίνω, βρήκαν την ευκαιρία και την άρπαξαν όπως θα έκανες κι εσύ… κάποιοι σε φοβούνται, άλλοι σε ανταγωνίζονται και άλλοι προσπαθούν να σε φτάσουν…
Εσύ ως Παοκτσής τι κάνεις ??? Ποιον στηρίζεις και με ποιόν τα βάζεις ??? Ποια είναι η «θέση» σου ???
Να σηκωθείς να φύγεις λεει ο άλλος το Ζαγοράκη και οι άλλοι το αναπαράγουν… και το ενισχύουν με τα μεγάφωνα που μέχρι χθες τον είχαν για θεό… τι να πω…
Ξαφνικά εμφανίστηκαν οι σούπερ Παοκτσήδες που έχουν προσφέρει περισσότερα από τον Θόδωρο στον ΠΑΟΚ και τον βγάζουν άχρηστο… τι να πω…
Μέχρι χθες όλα καλά και σήμερα όλα χάλια… τι να πω…
Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ξαφνικά θα πέσει… τι να πω…
Θα πω… ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !!!

Ελπίζω ο Ζαγοράκης να βρει τις λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και να κοιτάξει μπροστά όχι πίσω. Η πίεση θα είναι μεγάλη καθώς με δική του ευθύνη έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο, που είναι έτοιμος αν δεν πάρει το πρωτάθλημα «με λίγο σπρώξιμο» να τα γκρεμίσει όλα.
Ο πρόεδρος που έκανε περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά από πολλά χρόνια ανυποληψίας, θα ήταν καλό να εξηγήσει στον κόσμο τι πήγε στραβά στην εξυγίανση, ποια λάθη γίνανε στον σχεδιασμό και να παρουσιάσει τον προγραμματισμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια ξεκαθαρίζοντας τους στόχους.
Τα τρία τελευταία χρόνια έγινε μια σοβαρή δουλειά στον ΠΑΟΚ με τα θετικά και τα αρνητικά της. Σίγουρα όμως υπήρξε πρόοδος στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αυτό είναι φανερό.
Η σύνδεσμοι αν δεν έχουν να προτείνουν λύσεις καλό θα ήταν να στηρίξουν τον πρόεδρο και να μην πέσουν στην λακκούβα των μέσων. Να φύγει ο Ζαγοράκης και να έρθει ποιος ???
Μπορεί αυτές τις μέρες να βγήκαν στη επιφάνια πολλά προβλήματα, αλλά το βασικότερο είναι το οικονομικό. Αυτό είναι που φέρνει της κακές επιλογές.
Με την παλιά νοοτροπία, με το κράξιμο και το σπάσιμο δεν έρχεται κανείς να βάλει λεφτά. Φεύγει και ότι υγιές για να μείνουν οι σούπερ Παοκτσήδες να κάνουν ότι έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.

1 σχόλια:

charalampos είπε...

betonia εμένα μου άρεσε ο ΠΑΟΚ του "χαμηλά τη μπάλα". Το "ΠΑΟΚ είσαι" είναι άλλης νοοτροπίας που καλό είναι να το ξεχάσει ο Παοκτσής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India