Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Άχρωμος, άοσμος και άτολμος ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική άφησε το ρόπαλό του εκτός αγωνιστικού χώρου. Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση αναδείχτηκε ισόπαλος με έναν επίσης κακό αντίπαλο. Η λευκή ισοπαλία είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σε έναν αγώνα ο οποίος έμοιαζε πιο πολύ με φιλικός.
Ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε με εμφανείς αμυντικούς προσανατολισμούς δείχνοντας ανήμπορος από το κέντρο και μπροστά να δημιουργήσει έστω και μια αξιόλογη επιθετική ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο Γιάκομπ ήταν...
 εντελώς αποκομμένος και μόνος, με αποτέλεσμα να κατεβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και κάτω από το κέντρο του γηπέδου για να διεκδικήσει την μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δε δείξανε το απαιτούμενο πάθος, δεν έκαναν τα απαραίτητα τρεξίματα, έμοιαζαν αδύναμοι να δημιουργήσουν έστω και τις προϋποθέσεις για κάτι αξιόλογο. Ωστόσο, κατέκτησαν σχετικά εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Κέρκυρα, κάτι που φανερώνει ότι θα μπορούσαν με ποιοτικότερο ποδόσφαιρο να φτάσουν στη νίκη.

Ο μόνος ευχάριστος τόνος στον αγώνα προήλθε από τους οπαδούς των κυανόλευκων που παρά τα πολλά χιλιόμετρα βρέθηκαν στις εξέδρες του Παμπελοννησιακού και δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα. Ήταν οι μόνοι στο γήπεδο που τα έδωσαν όλα!

Όλοι πλέον στον Ηρακλή εύχονται η νέα διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί να βοηθήσει την ομάδα να βρει την πραγματική αγωνιστική της ταυτότητα ώστε να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Γιατί με την Καβάλα εντός έδρας και με την Κέρκυρα εκτός σε ουδέτερο ο απολογισμός του ενός βαθμού μόνο θετικός δεν κρίνεται! Ο Ηρακλής έχει φέτος καλύτερο ρόστερ από τα προηγούμενα χρόνια και όλοι περιμένουν να φανεί αυτό και μέσα στο γήπεδο.

από sakisira

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India