Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Λίγα λόγια για το ντέρμπι.

Είδα το παιχνίδι. Ήταν έτσι όπως το περίμενα, ματς με πάθος και δύναμη! Αγώνας που κρίθηκε στο γκολ, στη στιγμιαία αδράνεια, στο οριακό λάθος του αντιπάλου. Θα ασχοληθώ με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Η κόπωση ήταν δεδομένη αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Το κλειδί του ματς ήταν η υπεροχή του Άρη στο κέντρο με Ναφτί και Πρίτα να κάνουν αμφότεροι εξαιρετικές εμφανίσεις. Ειδικά μετά την αλλαγή του εργάτη Βιτόλο ο ΠΑΟΚ... 
"κόπηκε".

Στέκομαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση του ΑΡΗ. 
Στην αλλαγή του Βιτόλο με την οποία ο ΠΑΟΚ έχασε το κέντρο, δεν πίεσε, δεν έκοψε, δεν αντεπιτέθηκε σοβαρά.
 Στην φάση του Βιερίνια που θα μπορούσε να δοθεί πέναλντι χωρίς να είναι καραμπινάτη περίπτωση.
Στον απαράδεκτο Τσιρίλο. Νομίζω οτι δεν κάνει. Είναι απείθαρχος και λίγα γράφω... είδατε γιατί αποβλήθηκε.
Στο φάουλ γκολ του ΑΡΗ όπου ο Κρέσιτς ζητούσε το τείχος να κλείσει αλλά έμεινε εκτεθειμένος, πρώτον γιατί πέρασε η μπάλα και δεύτερον γιατί μετά την καταπληκτική απόκρουση που έκανε η άμυνα πάγωσε και ο Χαβίτο πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.
Στον Ελ Ζάαρ που δεν έδωσε μία πάσα από τη στιγμή που μπήκε.
Στην έλλειψη δημιουργικού παιχνιδιού από τα χαφ του ΠΑΟΚ μετά την φυγή του Σορλέν. Είναι αυτό που διατυμπανίζει ορθώς ο betonias. Ναι στο φιλότιμο και τον ηρωισμό αλλά δεν κερδίζονται έτσι τα ματς.

Συνοπτικά το ντέρμπι ήταν ισοδύναμο. Άνετα το ματς ήταν Χ... όμως το κέρδισε ο ΑΡΗΣ λόγω τακτικής και κοουτσαρίσματος. Ήξερε τι ήθελε... είχε πειθαρχεία...μου φάνηκε πιο αθλητικός.

ΥΓ: Είναι απλά μια νίκη. Είναι απλά μια ήττα. Τίποτα παραπάνω. Έχει δρόμο ακόμα. Άλλοι είναι οι στόχοι. Επιβάλλεται συνέχεια και για τους δύο.
ΥΓ2: Νιόπλια είσαι λίγος! Μην κλαις ...Φύγε! Τα πίσω-μπρος...μένω-φεύγω σε εκθέτουν ακόμη πιο πολύ. Ντροπιάζεις τον πρωταθλητή ΠΑΟ που σε έχει στον πάγκο του.   

    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India