Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πρωϊνός καφές...με την betonia-stoiximatos!

Δευτέρα πρωί φίλοι αναγνώστες και στη φραπεδούπολη έχει ήλιο, ωραία στιγμή πάμε να δούμε τι έγινε το ΣΚ πίνοντας το καφέ μας. Θα ξεκινήσουμε από το τελευταίο ματς. Η ΑΕΚ έβαζε γκολ στον ΑΡΗ και από το αεροδρόμιο Μακεδονίας... καθώς έφευγε Αθήνα. Σπάνιο γκολ ο Σκόκο, μία ομάδα στο γήπεδο-η ΑΕΚ- και στον ΑΡΗ θέλουν ψυχολόγο. Τραυματική εμπειρία το ματς!

Στο άλλο ντέρμπι, καλός ο ΠΑΟ στο πρώτο, κακός όμως στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε τον κάκιστο ΠΑΟΚ σε ένα ματς που θύμιζε εσωτερικό διπλό. Ο ματωμένος Δερμιτζάκης διέκοψε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μετά από ακατάσχετη αιμορραγία και στον δικέφαλο του βορρά ψάχνουν ξένο μεγάλο όνομα για αντικαταστάτη. Ακούω κάποια ονόματα αλλά δεν θα σχολιάσω. Μία ακόμη αγωνιστική παράταση ο Νιόπλιας...



Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα τελικά από τα Πηγάδια δείχνοντας οτι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Βαλβέδρε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα τον έστρωσε τον θρύλο και δείχνει ως η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή.

Στην Λάρισα η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από την Τρίπολη. Ο Αστέρας έγραψε ιστορία αφού σημείωσε την πρώτη του νίκη στον κάμπο ενώ ο Παπακώστας θα δείξει αν θα συνεχίσει στον πάγκο των Βυσσινί. Τα προβλήματα δεν τελειώνουν ούτε στα καφέ της Ταχυδρομείου.

Κέρκυρα και Καβάλα μοίρασαν σκορ, βαθμούς και εντυπώσεις. Ο συντάκτης Άγγελος το πρόβλεψε αφού έτσι και οι δύο θα έμεναν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Εγένετο το θέλημα σου...

Εργοτέλης έκανε το διπλό στην Σμύρνη. Το είχαμε δει το έργο και σας το προλάβαμε. Ο Στόρε θα συναντηθεί με την διοίκηση αναφορικά με το μέλλον του ενώ ο Καραγεωργίου έκανε λόγο για την μεγαλύτερη νίκη των Κρητικών στο πρωτάθλημα.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα των προπονητών στο πολύ καλό από άποψη θεάματος Ατρόμητος- Ολυμπιακός Β. Ο Τσιώλης εμφανώς ικανοποιημένος μίλησε για το ελπιδοφόρο μέλλον της ομάδας του ενώ ο Δώνης θέλοντας τη νίκη με τους 3 βαθμούς, ψάχνει να βρει λύσεις.

Τέλος στο Καυτατζόγλειο ο Ηρακλής ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό από τους Λέοντες των Σερρών και έχασε το τρίποντο. Απογοήτευση για τον γηραιό επειδή έλεγχε το ματς μέχρι το γκολ και έτριβε την νίκη στα μούτρα του "πρώην". Τελικά χαμογέλασε καλύτερα ο τελευταίος και ο "Κοκό" έκανε 4 τους βαθμούς της ομάδας του.

Αυτά που λέτε... ήπιαμε και τον καφέ. Στέλνω βιογραφικό σε ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Πανιώνιο μήπως και βρω δουλειά. Να στείλω και στον ΠΑΟ?

YΓ: Κάποιος να μας πει το φλιτζάνι...το μέλλον μας ...το ριζικό μας!!!!

ΥΓ2: Betonias,charalampos,Χρήστος, birdy και ο Sakisira θα είναι έδω και θα αρθρογραφούν με στόχο το κέρδος και την αντικειμενικότητα.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India