Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αναβάτης ο Ηρακλής φιγουράρει μόνος πρώτος!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το καθήκον της για μια ακόμη αγωνιστική και καβάλησε τελικά το αλογάκι! Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα από την ΑΕΛ, ο Ηρακλής κατάκτησε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που του δίνουν το δικαίωμα να βρίσκεται μόνος πρώτος στο ρετιρέ της βαθμολογίας και να ονειρεύεται…

Τα κύρια χαρακτηριστικά του χτεσινού Ηρακλή ήταν η σφιχτή αμυντική του γραμμή που δεν άφησε στους φιλοξενούμενους πολλά περιθώρια να απειλήσουν, η μέτρια εμφάνιση της μεσαίας γραμμής και ένας παθιασμένος Γιάκομπ στην επίθεση να μάχεται να πετύχει αυτό που ξέρει καλά να κάνει…το γκολ και να μην τον αφήνουν με το έτσι θέλω!

Τρεις άνθρωποι «πάλευαν» από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να κρατήσουν μακριά από το γκολ τον Ρουμάνο στράικερ του Ηρακλή με αντικανονικό και αθέμιτο τρόπο. Συγκεκριμένοι αμυντικοί της ΑΕΛ ήταν ολοφάνερο ότι μπήκαν στο παιχνίδι με σκοπό να σπάσουν τα νεύρα του επιρρεπή Ρουμάνου και να τον αποσυντονίσουν με αντιαθλητικά μέσα. Συμμέτοχος σε αυτήν την προσπάθεια τους ο διαιτητής της αναμέτρησης εξάντλησε τα όρια, επιτρέποντας προκλητικότατες ενέργειες τους απέναντι στον Γιάκομπ ακόμη και σε στιγμές που δεν διεκδικούσε την μπάλα! Όμως δεν αρκούσε μόνο αυτό και αναγκάστηκε να ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ του στο πρώτο ημίχρονο στερώντας από τον Ηρακλή έναν υγιεινό περίπατο αφού το σκορ θα έγραφε 2-0. Γενικά, ο Καβαλιώτης ρέφερι φάνηκε ανεπαρκής για τον χτεσινό αγώνα, με πολύ αργές αποφάσεις, χάρισε επίσης δύο κόκκινες κάρτες στους φιλοξενούμενους και τους στέρησε ένα πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο λαός του Ηρακλή ήταν εκεί, με ένα πέταλο «φωτιά» για ένα ακόμη παιχνίδι, δίνοντας το έναυσμα της νίκης από το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, αποθεώνοντας στο τέλος τους ποδοσφαιριστές. Σε προσεχές άρθρο θα τονιστούν ορισμένες πτυχές που αφορούν στον υπέροχο αυτόν κόσμο και έχουν άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά της ΠΑΕ Ηρακλής.

Υ.Γ. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν άψογος, εμπνέοντας εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια και χειροκροτώντας μετά το σφύριγμα της λήξης τον κόσμο του Ηρακλή.


Υ.Γ. Επόμενος αντίπαλος του Ηρακλή η Καβάλα του Μάκη Ψωμιάδη και του Σερζ Ντιέ, δύο εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου κατά του Ηρακλή το καλοκαίρι.

από sakisira

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalws ton ntie thn allh kyriakh...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India