Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς...Κουκουλάκηδες και Δαλούκες - Εκεί παίζουν μπάλα

Το για πολλούς καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου έρχεται και πάλι να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κάθε στοιχηματζή,αλλά και κάθε ποδοσφαιρόφιλου επίσης.Αρκετοί αγώνες,πλούσιο θέαμα (συνήθως) και...ατέλειωτα προγνωστικά! Ας ρίξουμε μια ματιά...


Ο μεγάλος απών αυτής της αγωνιστικής από την Primera division είναι αναμφίβολλα ο Λιονέλ Μέσι.Χωρίς λοιπόν τον Αργεντίνο επιθετικό η μεγάλη "Μπάρτσα" αντιμετωπίζει εκτός της Ατλέτικο Μπιλμπάο.. Οι Βάσκοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Μαγιόρκα (3-0). Παίζουν ελκυστικότατο ποδόσφαιρο,ίσως τη καλύτερη μπάλα μετά τους πρωταθλητές.Αναμφισβήτητη βέβαια η αξία των παικτών του Γκουαρντιόλα-στη μέρα τους "κρύβουν" τη μπάλα!Προέρχονται από νίκη με 1-0 απέναντι στη Χιχόν με κατοχή στο 70-30!Άγνωστο παραμένει πάντα το πότε έχουν τη διάθεση βέβαια να παίξουν.Ας αποφύγουμε το ποντάρισμα εδώ και ας απολαύσουμε το ματσάκι!

Η ελλειπέστατη Εσπανιόλ έρχεται αντιμέτωπη με την Οσασούνα εντός.Εκτός από τους δύο βασικούς φορ,θα απουσιάσουν από τους Καταλανούς και οι δύο βασικοί της στόπερ λόγω τιμωρίας.Η οσασούνα δεν πείθει μέχρι τώρα.Όμως τώρα είναι η ευκαιρία της να βγάλει το διπλό και να αρχίσει να ανεβαίνει.Προσωπικά,το πιστεύω το "διπλάκι".

Δεν είναι μυστικό,πως η "βασίλισσα" δεν βλέπονταν.Μπορεί να επικράτησε με  3-0 επί της Εσπανιόλ,με 2 γκολ να έρχονται στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς να πείσει κανέναν.Καθόλου καλή συνενόηση,μηδέν αυτοματισμοί και οι γκρίνιες για τον Ρονάλντο να εντείνοται.Η Λεβάντε προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα(το πρώτο) και βρίσκεται σε καλή ψυχολογία.Παρ'όλα αυτά,δύσκολα θα ξεφύγει από το "διπλό" το ματσάκι,εύκολα ή δύσκολα για τη Ρεαλ.

Στο Βιθέντε Καλντερόν,η έτερη ομάδα της Μαδρίτης,Ατλέτικο,αντιμετωπίζει την ουραγό Σαραγόσα.Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό  παιχνίδι τους ,δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Έρκουλες.Χωρίς μάλιστα να σκοράρει(0-0),έχοντας βέβαια 2 δοκάρια.Οι Μαδριλένοι,με τον Ντε Γκέα να πραγματοποιεί μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και τον Σιμάο να σκοράρει,έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας απο το Μεστάγια.Αν και χωρίς Αγκουέρο(μάλλον),Ουφαλούσι και Τιάγκο, ο άσσος αναμένεται.

Δυνατό το τεστ για τη Μάλαγα απέναντι στη προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ,Βιγιαρεάλ.ευκαιρία για εμάς να δούμε τι αξίζει λοιπόν.Κάθε πρόβλεψη εξαιρετικά παρακινδυνευμένη.

Χωρίς προϊστορία,το Έρκουλες - Σεβίλλη.Δεν αναμένονται πολλά γκολ με τη λευκή ισοπαλία να συγκεντρώνει αρκετά πονταρίσματα,σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ισπανικής εφημερίδας Marca.

Εμφανώς μεταμορφωμένη προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται εντός η Μαγιόρκα,αντίπαλος με την Σοσιεδάδ.αναμένουμε κλειστό παιχνίδι,με τον πρώτο λόγο να τον έχουν οι γηπεδούχοι..Η Βαλένθια είναι το φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χιχόν.Εξαιρετικά αμφίρροπα βλέπω τις αναμετρήσεις Λα Κορούνια-Αλμερία και Σανταντέρ-Χετάφε.

Τα υπόλοιπα,στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India