Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Θα καβαλήσει το αλογάκι ο Ηρακλής;

Ο Ηρακλής στις δύο πρώτες αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα έδειξε ότι παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό δείχνοντας πίστη στο θετικό αποτέλεσμα που κάθε φορά είναι η νίκη και μόνο η νίκη. Με την ίδια πίστη και όλοι ελπίζουν με καλύτερη αγωνιστική εμφάνιση από την τελευταία στο Περιστέρι αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα τη φιλόδοξη Λάρισα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών...
Ο προπονητής των κυανόλευκων γνωρίζει καλά τον αυριανό τους αντίπαλο, όντας πρώην τεχνικός των βυσσινί και είναι αυτός που θα υποδείξει στους ποδοσφαιριστές του πως θα φτάσουν στη νίκη. Η νίκη όπως έδειξαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την πρώτη αγωνιστική θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός σε όλους τους εντός έδρας αγώνες πάση θυσία. Μόνο με μία δυνατή έδρα όπως παλιά ο Ηρακλής θα ξαναγίνει αυτός που ήταν και θα μπορεί να μιλάει για υψηλούς στόχους. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα πρέπει αύριο να τρέχουν σαν αλογάκια με υψωμένο πάντα το ρόπαλο προσπαθώντας με ασφυκτική πίεση να τρυπήσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και να την κάνουν να μοιάζει με ελβετικό τυρί! Θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να πάρουν τον έλεγχο και να δείξουν ποιος είναι ο κυρίαρχος του αγώνα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι κυανόλευκοι φίλαθλοι θα δώσουν βροντερό παρόν στις εξέδρες του Καυτανζογλείου και αναμένεται να συρρεύσουν κατά χιλιάδες δημιουργώντας εικόνα παρόμοια με αυτή της πρώτης αγωνιστικής. Στον αγώνα με τον ολυμπιακό απέδειξαν ότι μπορούν με την δύναμή τους και με την φωνή τους να επηρεάσουν τη ροή του αγώνα. Το ίδιο είναι βέβαιο ότι θα πράξουν και αύριο!


Υ.Γ. Δυστυχώς ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να ζαλίσει τον αντίπαλό του χωρίς τον Καρίμ Σολτάνι που έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ira gera gera kai gama ta tyria!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India