Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Προβληματισμός για ΠΑΟΚ


Ο δικέφαλος του βορρά για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα. Κάποιοι είπαν ότι θα τον ψάχνουμε τον Σάντος όταν φύγει, αλλά η διοίκηση τότε θέλοντας να δείξει κυρίως ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν, προσέλαβε τον Μπερέτα, έναν Ιταλό προπονητή με μεγάλο κασέ και θητεία στο Καμπιονάτο. Σαράντα μέρες μετά χωρίς επίσημο παιχνίδι ο νέος προπονητής διώχνετε και προσλαμβάνεται ο συμπαθής Δερμιτζάκης, για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην νέα εποχή του champions league και του πρωταθλητισμού.
Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι επιτέλους ο ΠΑΟΚ θα γίνει πιο επιθετικός φέτος με την αλλαγή προπονητή, αλλά...

να αμύνονται κυρίως μόνο οι τέσσερις παίκτες από τους 10 δεν μου φαίνεται ορθολογικό. Μάλλον στο ποδοσφαιρικό τμήμα την είδαν Μπαρτσελόνα.
Στο σημερινό παιχνίδι και μετά την ήττα με 1-0 από την Ξάνθη, γίνετε πλέον αντιληπτό ότι όταν ο ΠΑΟΚ πιέζετε στο κέντρο δεν μπορεί να κατεβάσει την μπάλα, δεν μπορεί να την κρατήσει, να την κουβαλήσει.
Στα άκρα δεν μαρκάρει κανείς αποτελεσματικά όλοι είναι «επιθετικογενείς» παίκτες με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνά κενά εκεί και το περσινό μηδέν παθητικό να έχει ξεχαστεί.
Στην επίθεση που θα έβγαζε φωτιές φέτος και θα ήταν το δυνατό σημείο για την ομάδα ακόμα δεν βρέθηκε το σωστό σχήμα.
Η ομαδικότητα μειώνεται και ο ατομισμός αυξάνεται…

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει φέτος να επιστρέφει στο παρελθόν αφήνοντας την περσινή σταθερότητα και μπαίνοντας σε μια εποχή αστάθειας και εσωστρέφειας. Οι διοίκηση καλείτε να βρει λύσεις άμεσα γιατί πραγματικά είναι κρίμα να πάει χαμένη η δουλειά και η πρόοδος των τριών τελευταίων ετών.
 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομς!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India