Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Με το δεξί στην πρεμιέρα....

Απόψε στις 21:45 σε ζωντανή μετάδοση από το Mega channel, η Εθνική μας υποδέχεται στο Καραϊσκάκη το αντίστοιχο συγκρότημα της Γεωργίας στα πλαίσια της πρεμιέρας των προκριματικών ομίλων του Euro 2012 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας-Πολωνίας. Ο Σαντός με 4-4-2 σε ρόμβο...
 και σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς (θα δείτε 11άδα) επιθυμεί να διασπάσει την κλειστή αντίπαλη άμυνα του γνωστού μας Τιμούρ Κετσπάγια και να χαρίσει τους 3 πρώτους βαθμούς στην ομάδα μας.

Το εγχείρημα είναι δύσκολο για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε. Αρχικά με την αλλαγή προπονητή και τη νέα φιλοσοφία είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρχει φάση προσαρμογής. Ο Σάντος στα τόσα χρόνια παρουσίας στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν έδειξε σημάδια προτίμησης στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Μάλλον συντηρητικός κόουτς ήταν με έμφαση στην άμυνα και ένα γκολ στο παιχνίδι (1-0 λατρεμένο). Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εξοικειωμένος με τη νέα του στρατηγική. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι αισιόδοξα. Επιπλέον ο Τιμούρ πέρα ότι είναι γνώστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι και καλός προπονητής και μιλάω για την πορεία στο CL που έκανε με την Ανόρθωση. Κλείνοντας δεν θα πρέπει να αμελήσουμε οτι πρόκειται για αγώνα πρεμιέρας και αυτό τα λέει όλα.

Ο Σάντος μάλλον θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Μιχάλη Σηφάκη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Σεϊταρίδης (και όχι Βύντρα λόγω επιθετικών βλέψεων) , Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, με τον Κώστα Κατσουράνη να είναι σε θέση αμυντικού χαφ έχοντας αριστερά τον Τοροσίδη και δεξιά τον Καραγκούνη. Ως δεκάρι θα παίξει ο Σαμαράς ή Νίνης, ενώ οι δύο επιθετικοί θα είναι ο Γκέκας με τον Σαλπιγγίδη.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India