Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Πλάκα θα έχει....!!!

Ο Ναφτί μένει εκτός λίστας europa league και την θέση του παίρνει ο Φατί. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που ακούστηκαν το καλοκαίρι στην προετοιμασία για απομάκρυνση του Τυνήσιου. Η αιτία πρέπει να βρίσκεται στον ιδιόμορφο χαρακτήρα του διότι αγωνιστικά, ούτε λόγος.
Ο Κούπερ έχει δείξει στην εώς τώρα πορεία του...
 πως υπολογίζει και δίνει κίνητρα σε όλους τους παίχτες. Η κίνηση του αυτή σε συνδυασμό με την μεταγραφή Φατί καταδεικνύει την δυσαρέσκεια του στο πρόσωπο του Ναφτί. Προφανώς θα έχει να κάνει με το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η εντύπωση που σχηματίζεται είναι οτι αυτό ήταν πρόσταγμα Κούπερ και προείχε μιας μεταγραφής κεντρικού αμυντικού ή ενός παίχτη στα αριστερά της άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ναφτί είχε πρόταση απομάκρυνσης από την διοίκηση Άρη αλλά επέλεξε να  "κάτσει" στην σιγουριά του συμβολαίου του. Αποτέλεσμα να βλέπει τα ευρωπαϊκά ματς από την κερκίδα.

Το πικάντικο της υπόθεσης είναι οτι ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται για αμυντικό χαφ μετά την απομάκρυνση Σορλέν. Λες να έχουμε κανένα περίεργο το Δεκέμβριο... η πόλη να ασχολείται???


  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India