Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ονειρεμένο ξεκίνημα για Ηρακλή

Το τελευταίο άρθρο μας για τον Ηρακλή πριν την πρεμιέρα τελείωνε με το υστερόγραφο “Το ρόπαλο ψηλά και στα ίσια”. Το ρόπαλο ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα υψωμένο και κατέβηκε τελικά δύο φορές και στα ίσια επάνω στο κεφάλι του δαφνοστεφανομένου νεαρού. Δύο ροπαλιές ήταν αρκετές...
 για να ρίξουν τον Ολυμπιακό των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο καναβάτσο και να πετύχει ο Ηρακλής μια μεγάλη ανατροπή. Μια ανατροπή που απογείωσε την λαχτάρα 20.000 Ηρακληδέων που βρέθηκαν στο γήπεδο και έσπρωξαν την ομάδα στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.



Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε άριστα στοιχεία στην πρεμιέρα του στον πάγκο των κυανόλευκων όσον αφορά στο στήσιμο της ομάδας, την τακτική που ακολούθησε και τις αλλαγές σε καίρια σημεία του αγώνα, οι οποίες και συνέβαλαν σημαντικά στην μεγάλη ανατροπή. Οι ποδοσφαιριστές του γηραιού στο σύνολό τους επέδειξαν πάθος και πίστη για την διεκδίκηση της νίκης, ενώ ορισμένοι εξέπληξαν με την εμφάνισή τους. Αξίζει να σταθούμε στην εμφάνιση του νεαρού Κατσικά ο οποίος ενθουσίασε τον κόσμο του Ηρακλή με την απόδοσή του δίνοντας την ελπίδα ότι ίσως η ομάδα βρίσκει στο πρόσωπό του τον επάξιο αντικαταστάτη του Τάσου Κατσιαμπή για το κέντρο της άμυνας. Ο γαλλοαλγερινός Σολτάνι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής και χωρίς πολλά λόγια απλά «μάγεψε» τον κόσμο του Ηρακλή και κέρδισε μέχρι και τα ευμενή σχόλια του μεγάλου Βασίλη Χατζηπαναγή που παρευρέθηκε στα επίσημα του σταδίου. Ο Ελευθερόπουλος κράτησε όρθιο τον Ηρακλή όποτε χρειάστηκε δείχνοντας ότι μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων για να υπερασπιστεί τα δοκάρια …τουλάχιστον για όσο το επιτρέπει η υγεία του. Ο νεαρός Βέλλιος φανέρωσε για ακόμη μια φορά την ποδοσφαιρική του στόφα και την εκτελεστική του δεινότητα πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της ομάδας. Το σημαντικότερο επίτευγμά του είναι ότι πλέον ο κόσμος πιστεύει την ικανότητά του να σκοράρει ανά πάσα στιγμή και πολλοί ήταν αυτοί που το αναμένανε όταν τον είδανε να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο.


Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πέτυχαν μια σπουδαία νίκη για την οποία ήταν ολοφάνερο ότι ήταν αποφασισμένοι να την διεκδικήσουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ο λαός του Ηρακλή έφυγε επιτέλους χαρούμενος και περήφανος από το γήπεδο γιατί η νίκη ήταν μεγαλειώδης ειδικά λόγω του τρόπου που επιτεύχθηκε. Είχε ανάγκη αυτός ο μεγαλειώδης λαός από ένα τέτοιο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά τα γνωστά γεγονότα του καλοκαιριού. Το παρόν του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από βροντερό και ολοφάνερα επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα με τη συνεχή, εκρηκτική και κόσμια συμπαράστασή του στην ομάδα. Μια συμπαράσταση η οποία είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί αμέριστα. Πλέον το αρνητικό και μίζερο κλίμα των τελευταίων ετών δείχνει να ανατρέπεται και οι συνθήκες είναι ευνοϊκότατες ώστε να ωθήσουν και τον πιο δύσπιστο Ηρακληδέα στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας για να βοηθήσει την διοίκηση στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει.


Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η ομάδα ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με τις προσθήκες των Μαρσέλ Ρομάν και Ντάνι (ο οποίος θα πρέπει να τονιστεί πως χάρισε αρκετά χρήματα στην Κλουζ ώστε να αποκτήσει την ελευθερία του και να αγωνιστεί στον Ηρακλή) στα χαφ όπως είχε ζητήσει ο προπονητής για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ο Ηρακλής πλέον αποκτά άλλον αέρα και κατεβαίνει στο λεκανοπέδιο να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε δύο εβδομάδες με μοναδικό στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

από sakisira

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India