Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ποδόσφαιρο... φτερά και πούπουλα.Νιάου! (pics)


Βάζεις το ταψί στο φούρνο; Βγάζεις νερό από το πηγάδι; Βουτάς τον κολιό στο λάδι; Γρασάρεις τα έμβολα; Μπαίνει η βάρκα στο λιμάνι; Μπαίνει το εκλεράκι στο ταψί; Πέφτει κρέμα στο γαλακτομπούρεκο; Τα αλατίζεις τα τουρσάκια; Τα σπας τα μπετά και άλλες πολλές εκφράσεις που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα για να υπονοήσουν ομοφυλοφιλία.

Είναι γεγονός οτί η εποχή του μάτσο ποδοσφαιριστή πέρασε. Οι μαλλιάδες, τριχωτοί, μουστακαλήδες μπαλαδόροι έχουν εξαφανιστεί. Οι μεταλλάδες όπως ο Κωφίδης και ο Πηνιώτης (τερματοφύλακας στον Απόλλωνα Καλαμαριάς), οι μαλλιάδες (δες Μηνάς Χατζίδης, Βαμβακούλας), οι σκυλάδες (δες Γιώργος Μήρτσος),οι σκληροί (δες Σιδέρης), οι μουστακαλήδες (δες Ασλανίδης, Αναστόπουλος) εμφανίζονται μόνο σε κάτι ρετρό βίντεο/αφιερώματα αθλητικών εκπομπών...

Τελευταίος αρσενικός ποδοσφαιριστής μάλλον είναι ο Ζαγοράκης που επί εποχής ΑΕΚ είχε μετρηθεί με τεστοστερόνη πάνω από τα φυσιολογικά όρια.

Σήμερα τα πράγμα έχουν αλλάξει δυστυχώς. Η εποχή θέλει τον ποδοσφαιριστή metrosexual. Με λίγα λόγια θέλει μαλλί μακρύ με ισιωτική κομμωτηρίου, θέλει ξυρισμένο πόδι, αποτριχωμένο στήθος και δεν επεκτείνομαι, καταλάβατε και τι άλλα. Οι παίχτες πηγαίνουν στή προπόνηση με ένα νεσεσέρ, γνωστής φίρμα κατά προτίμηση, που περιλαμβάνει τα αποτριχωτικά αξεσοράϊζ. Φοράνε επώνυμες σαγιονάρες και πηγαίνουν για καφέ. Βγάζουνε το φρύδι, φοράνε κολιέ/ χαϊμαλιά, μπλουζάκια στενά με βαθύ ντεκολτέ και χαμηλόμεσα τζινάκια. Ο μέγας trend icon είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρότυπο του κάθε 16-χρονού wannabe ποδοσφαιριστής.

Τι γίνεται όμως όταν τα πράγματα αρχίζουν και παρεκτρέπονται? Όταν εκδηλώνουν τις ερωτικές προτιμήσεις τους δημοσίως?

Guti Guti maricon φωνάζανε στα γήπεδα της Ισπανίας μετά από παπαράτσι φωτό του εν λόγω ποδοσφαιριστή με άλλον άντρα. Ο Ντάτολο φωτογραφήθηκε για γκέι περιοδικό. Ο Μπέκχαμ φωτογραφήθηκε για γνωστό οίκο μόδας σε σκηνικό που θυμίζει το βιντεοκλίπ careless whisper του δηλωμένου γκέι Τζωρτζ Μάικλ. Επίσης τα φιλιά στο στόμα Μαραντόνα-Τέβεζ, Τσάβι-Τζέραρντ, Μπουφόν με συμπαίκτη του στη Γιουβέντους ή το τριφερό τετ-α-τετ Ιμπραϊμοβιτς- Πικέ. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και κρίνεται μόνοι σας.

ΥΓ: Άντρας είπα...και ψηλά στην σκαλωσιά.
















1 σχόλια:

Unknown είπε...

...πάντως και στην παραλία η τρίχα είναι δυσεύρετη, χι χι χι!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India