Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Η εθνική Ελλάδος του Φερνάντο…

Ο Φερνάντο Σάντος προπόνησε σήμερα για πρώτη φορά την εθνική μας ομάδα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για μια νέα εποχή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά εγώ δεν μπορώ να το δω έτσι.
Σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα φέρει νέα δεδομένα στην εθνική μας, αλλά νομίζω ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για νέα εποχή καθώς η φιλοσοφία και του νέου προπονητή είναι παρόμοια με του Ότο…



Ο Φερνάντο Σάντος που είναι ένας πολύ σοβαρός ποδοσφαιράνθρωπος (αν δεν τον στήριζε ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα θεωρούταν αποτυχημένος στην Ελλάδα), με την αναγνώριση πλέον των περισσοτέρων Ελλήνων ποδοσφαιριστών καλείτε να κάνει το βήμα παραπάνω.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η εθνική δεν θα παίζει πλέον για το μηδέν στην άμυνα, ότι δεν θα είναι μια συμπαγής και συγκεντρωμένη ομάδα με μοναδικό σκοπό το θετικό αποτέλεσμα και ότι θα ξεκινήσει να παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο τρέχοντας σε όλο το γήπεδο και πιέζοντας τον αντίπαλο για 90 λεπτά.
Το βήμα παραπάνω για την εθνική είναι να συνεχίσει να μην δέχεται γκολ, να συνεχίσει να παλεύει όλα τα ματς, να συνεχίσει να πιστεύει στον προπονητή.
Μετά το θαύμα στην Πορτογαλία το στοίχημα για την εθνική μας ομάδα είναι να “ξεφουσκώσει” όσο το δυνατόν λιγότερο.
Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για το στοίχημα αυτό έχοντας παρόμοια φιλοσοφία με τον προκάτοχο του Ότο Ρεχάγκελ.

Για να έρθει η νέα εποχή πρέπει ν’ αλλάξουμε ποδοσφαιρική παιδεία ως Έλληνες…
Κανείς ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να την φέρει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India