Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Ο «ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Το προηγούμενο άρθρο είχε γραφτεί (19/8) στο blog της betonias με αφορμή την προγραμματισμένη κινητοποίηση των φίλων του Ηρακλή με την έλευση του μεγαλομετόχου της ομάδας στην πόλη της Θεσσαλονίκης για επαγγελματικούς του λόγους. Μια διαδήλωση η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε αφού ο «μεγαλομέτοχος» δεσμεύτηκε να βάλει άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ...
 200 χιλιάρικα αποπληρώνοντας ένα μικρό μέρος των χρεών του και με αντάλλαγμα την ακύρωση της προγραμματισμένης διαμαρτυρίας του κόσμου του Ηρακλή.

Την προηγούμενη της κινητοποίησης ο «μεγαλομέτοχος» είχε προβεί σε γραπτή του δήλωση σύμφωνα με την οποία προέτρεπε εμμέσως πλην σαφώς τον κόσμο του Ηρακλή να του επιτρέψει να τραγουδήσει για να εξοικονομήσει κατά κάποιον τρόπο τα χρήματα που θα δώσει στην ομάδα (γελάνε και τα μικρά παιδιά με τέτοιου είδους αφελείς δηλώσεις)! Τη στιγμή μάλιστα που όλα τα lifestyle περιοδικά φωτογραφίζουν την μεγαλειώδη νεοανεγερθείσα βίλα του σε κοσμικό νησί της χώρας. Επιπλέον, εξανήγγειλε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τον Ηρακλή, προσδιορίζοντας την μάλιστα χρονικά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε!

 
Ο γραφών αυτού του άρθρου άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν διάβασε καλά την δήλωση του «μεγαλομετόχου», άρα χρειάζεται επειγόντως οφθαλμίατρο ή μήπως δόθηκε κάποια συνέντευξη και δεν την άκουσε κανένας οπαδός του Ηρακλή, άρα χρειάζονται όλοι άμεσα ωτορινολαρυγγολόγο! Ένας ακόμη εμπαιγμός λοιπόν από αυτόν που παράτησε τον Ηρακλή στο χείλος του γκρεμού, αφού προηγουμένως φρόντισε να τον ρημάξει. Αυτού που δεν τολμάει καν να αναφέρει δημοσίως ποια είναι τα λάθη του και έφτασε ο Ηρακλής εκεί που ήταν πριν λίγους μήνες, που δεν έχει ζητήσει ακόμη μια δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή.

Υ.Γ. Που είναι η συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τον Ηρακλή;… οεο ;;
Υ.Γ. Τα ψίχουλα που υποσχέθηκε για να κάνει προσωρινά τουμπεκί ο λαός του Ηρακλή δόθηκαν;… οεο ;;;

από sakisira.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India