Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Με φόντο την πρόκριση στους ομίλους...

Έτοιμες εμφανίζονται οι Ελληνικές ομάδες για τις αυριανές αναμετρήσεις στα πλαίσια του europa league. Έχοντας στις αποσκευές τους και οι τρεις το 1-0 των πρώτων αγώνων θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους ομίλους. Το πιο εύκολο έργο από όλους έχει η ΑΕΚ, που στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι δεν δείχνει οτι θα συναντήσει δυσκολίες. Το μόνο θέμα είναι το ίδιο το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. Χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη τα σπάσανε οι Πανιώνιοι, ανοίξανε τρύπες στον αγωνιστικό χώρο, κάψανε κερκίδες-πάγκους, βγάλαν τα δοκάρια και ότι μπορούσαν έκαναν για μην παίξει η ΑΕΚ στο γήπεδο τους. Το μόνο που κατάφεραν...


 είναι να χρεώσουν το Δήμο τους αφού είναι υπόλογος για την αποκατάσταση των ζημιών. Μόνο στη Ελλάδα, το απέραντο τρελοκομείο!!!  

Ο ΠΑΟΚ με απόντες Ιβιτς και Βιτόλο δείχνει μεγάλη πιστη στη πρόκριση. Η Φενέρ ηττήθηκε ξανά στο τουρκικό πρωτάθλημα από τον κακό της δαίμονα Τρανζοσπορ και δείχνει να συνεχίζεται το ντεφορμάρισμα της. Βέβαια από την πλευρά τους θεωρούν οτι θα τα καταφέρουν, αφού το σκορ στο πρώτο ματς και η έδρα τους, δίνουν ελπίδες. Αναφέρω την στήριξη που δείχνουν στον προπονητή παρ' όλες τις κακές εμφανίσεις της πανάκριβης ομάδας. Στα παραλειπόμενα η ευχή του πατριάρχη στο δικέφαλο. 

Τέλος στον Άρη τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Άρης δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η άμυνα συνεχίζει να έχει προβλήματα. Στην Αούστρια πιστεύουν ότι θα σκοράρουν 3 γκολ και θα περάσουν εύκολα και αυτό επειδή βασίζονται στην παρουσία του κόσμου τους. Το παράδοξο είναι ότι δεν έχουν κάνει ακόμη sold out στα 8.000 εισιτήρια που εξέδωσαν!!! Ο Κούπερ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα αφού έχει όλους του παίχτες στη διάθεση του. Από δηλώσεις στον τύπο οι κίτρινοι είναι αποφασισμένοι να ματώσουν για την πρόκριση.

Καλή τύχη και πρόκριση στις ομάδες μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India