Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ντέρμπι Κωνσταντινοπολιτών στην Τούμπα


Η ώρα για την μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Φενέρμπαχτσε πλησιάζει.
Οι πρώτοι φίλαθλοι άρχισαν να κατευθύνονται προς το γήπεδο της Τούμπας για τις καθιερωμένες ρετσίνες και την οργάνωση της κερκίδας.
Οι υπεύθυνοι των ομάδων έκαναν επιθέσεις φιλίας εκατέρωθεν και τόνισαν τις κοινές ρίζες των δυο ομάδων αλλά και την αγάπη των Τούρκων για την Θεσσαλονίκη.
Αυτά συμβαίνουν έξω από το γήπεδο γιατί μέσα σ’ αυτό όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν...

την πρώτη μάχη του πολέμου για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ μετά την περσινή επιτυχία στο πρωτάθλημα με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, θέλει να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα αλλά και να καταξιωθεί μέσω των Ευρωπαϊκών κυπέλλων.
Τα παιχνίδια με τον Αγιαξ μπορεί να άφησαν την πίκρα του αποκλεισμού από το champions league, αλλά οι εμφανίσεις τις ομάδας έκαναν τους πάντες να πιστεύουν ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον στην Ευρώπη.
Η κληρωτίδα όμως δεν είχε την ίδια άποψη και έφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ μια ακόμη μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη της Ευρώπης.
Η πρόκριση σε βάρος της Φενέρ είναι μονόδρομος γιατί στην αντίθετη περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τη χρονιά που έρχεται.
Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για τους εαυτούς τους και την ομάδα ώστε να συνεχίσει η ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων.
Ο κόσμος είναι βέβαιο ότι θα κάνει την Τούμπα κόλαση και θα σπρώχνει την ομάδα για την νίκη αλλά πρέπει όλοι να θυμούνται ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στην Πόλη...

Καλή επιτυχία λοιπόν στον ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΚ που δίνει και αυτή την δική της μάχη σήμερα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμφύλιος δηλαδή?

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India