Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Μουχαμπέτι.

Καλημέρα μάστοροι,

Πράγματα και θαύματα γίνονται και έχουμε μήνα Αύγουστο. Ο Αύγουστος ξάδερφε έκτος από καλοκαιρινή άδεια, μπάνια και κολιό σηματοδοτεί...
 και απολύσεις προπονητών. Βέβαια! Άλλα κόλπα είναι αυτά και δεν τα ξέρεις καλά!
Μεταμορφώσεως του Σωτήρος είναι σήμερις και κάπου έχει πανυγήρι... κάπου είναι για τα πανυγήρια...κάπου ψάχνουν το Σωτήρα...και κάπου την Μεταμόρφωση .

Μεταμορφωμένος ο Άρης της καρδιάς μας εψές. Τι να πεις για το παιχνίδι. Ο μόνος που πάλεψε ήταν ο προπονητής, άντε και το τέρμα. Είπαμε Αύγουστος αλλά εκεί ατενίζουν αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Κάτι για τους προπονητές στη θύρα 2 του Βικελίδης και θύρα 5-6 της Τούμπας. 1/0=? Αν το βρείτε, περγαμόντο!

Κουλοχέρις και sexy bruno τα πουλέν της πόλης!!!

Τα καράβια μου καίω, ο Μαρινάκης. 107 πλοία είχε όταν ανέλαβε. Η γκόμενα από τον Πειραιά θα του τα φάει όλα!!! (:-Ρ) Λίνεν εναντίον Λίνεν, 2 τελικό. Δεν ήταν και εύκολο! Ντιόγκο: άλλος ένας βραζιλιάνος που στο γαύρο ξεχνάει τη μπάλα που ήξερε. Τι διάλο αμνησία παθαίνουν. Τρίγωνο των Βερμούδων το Ρέντη.

Έλα να επανέρχεται το μέτρο γιατί από την μιζέρια δε ξεφεύγεις ξάδερφε. Η χώρα είναι λίγη για τα πολλά! Μάγκας στου χωριό!

Τιγκανά τώρα, σύρε στη θάλασσα για μπάνια Γιακουμή! Πατιχαβά από Monday ξανά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India