Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 και προβάδισμα


Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και με νίκη απέναντι σ΄ ένα θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο με πολλαπλάσιο μπάτζετ και σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αποφασισμένη, συγκεντρωμένη και παθιασμένη για τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Δερμιτζάκης παρέταξε την ομάδα αρκετά επιθετικά και φάνηκε από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει τα γκολ που σε συνδυασμό με το μηδέν παθητικό θα του έδιναν προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Φενέρμπαχτσε.
Και θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν ακόμη καλύτερα για τον δικέφαλο του βορρά...

αν ο διαιτητής δεν ήταν τόσο αυστηρός στην δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του Βιτόλο στο 57ο  λεπτό της αναμέτρησης, αλλά και αν ο Παπάζογλου δεν έχανε το γκολ (που όπως λέμε δεν χάνετε) στο τέλος του αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης του στους ομίλους του Europa League με το 1-0, αλλά πρέπει να δείξει τα ίδια στοιχεία και στην Κωνσταντινούπολη καθώς εκεί η Φενέρμπαχτσέ θα τον πιέσει πάρα πολύ για την ανατροπή.

Μοναδική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο από αυτόν το μοναδικό κόσμο που ένιωσε περήφανος μετά την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας και η αισιοδοξία επανήλθε αφού τα τελευταία γεγονότα στα διοικητικά είχαν ανησυχήσει τους φιλάθλους.
ΠΑΟΚ γερά η πρόκριση είναι κοντά !!!


Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ (video)

 

1 σχόλια:

charalampos είπε...

Η ομάδα δείχνει σοβαρή και κάνει αυτό που πρέπει με αφοσίωση στα πλάνα του προέδρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India