Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Φιλικός αγώνας Σερβίας- Ελλάδας 0-1 (βίντεο)

Νίκη για το εθνικό συγκρότημα ποδοσφαίρου σε φιλικό παιχνίδι με τη Μουντιαλική Σερβία του Antic (ο οποίος μάλλον αποχωρεί από τη θέση του προπονητή). Ο Santos συνδύασε ντεμπούτο στον πάγκο με νίκη και μέτρια εμφάνιση. Το τελικό σκορ είναι αυτό που χαρακτήριζε τον Santos επί εποχές ΠΑΟΚ (τυχαίο, δε νομίζω), κάνουμε δηλαδή το γκολ και κρατάμε το αποτέλεσμα. Ευχαριστημένοι οι Έλληνες φίλαθλοι από το αποτέλεσμα και όπως δείχνουν τα πράγματα φαίνεται να εμπιστεύονται τον Πορτογάλο προπονητή.

Επιτέλους και μία λογική 11-άδα....
 Σηφάκης, Βύντρα (81' Μανιάτης), Σπυρόπουλος, Κυργιάκος (46' Α. Παπαδόπουλος), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τοροσίδης (66' Καφές), Καραγκούνης (87' Μαρίνος), Νίνης (73' Γ. Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (46' Γκέκας), Σαμαράς. Οι αλλαγές έγιναν  όλες στο 2ο μέρος και  δεν ήταν αρκετές για φιλικό.

4-4-2 η εθνική του Santos με αμυντικά προβλήματα ειδικά στο κέντρο. Ναι καλά διαβάσατε για το 4-4-2 του Πορτογάλου. Δεν το συνήθιζε ποτέ σε συλλογικό επιπέδο αλλά εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά από πλευράς επιλογών και δυνατοτήτων. Νομίζω οτι έχουμε μέλλον μπροστά μας και να δούμε και να κρίνουμε.

Καλή επιτυχία Fernando στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου

Νίκη 1-0 και για την εθνική ελπίδων επί της Ελβετίας με γκολ του Κουτσιανικούλη

ΥΓ: Η εθνική έχει τερματοφύλακα και λέγεται Σηφάκης






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India